Ahmetiweii3
Picopat
Sarı siteden almayı düşünüyorum.
Bu tip Çin ürünlerini ikinci el almanı önermem zaten 1000 TL ortalama.
Sarı siteden almayı düşünüyorum.
2. el mi alacaksın?
bi araştırayım hocam teşekkürlerİyzico ile alırsanız 800TL altına bile düşebilirsiniz (ilk ödeme 500TL cashback ve %25 Bahar kampanyalarına katılarak alın)![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
Yinede önermiyorum, daha önceden hiç almadım ama alanlarıda gördümEvet fakat Max 2-3 aylık ürünler.
Yine de önermiyorum, daha önceden hiç almadım ama alanları da gördüm![]()
Bi aralar 2. el satışlarında çok bozuk ürün yollayan vardı, bayadır araştırmıyorum ben yinede iyi günlerde kullan umarım bir şey olmaz.Aldım taş gibi kanka, alacaksanız mouse hakkında sorular sorabilirsiniz.
Ne alalım.Bu tip Çin ürünlerini ikinci el almanı önermem zaten 1000 TL ortalama.
Ne alalım.
Biraz yanlış anlamışım kusura bakma.Sıfır al.
İyzico ile alırsanız 800TL altına bile düşebilirsiniz (ilk ödeme 500TL cashback ve %25 Bahar kampanyalarına katılarak alın)![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
İnceleme: ATK A9 alınır mı?
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Bugün sizlere "ATK A9 alınır mı?" Sorusunu cevaplayacağım. ~ @Yuiis katkılarıyla Öncelikle bu konuyu açmamın sebebi birçok kişinin ürünü araştırmadan, soruşturmadan önermesi ve almasıydı. İlk olarak bizi böyle bir yorum karşılıyor. (Google Lens tarafından...www.technopat.net
Bence riske atmaya gerek yok hocam.
Sıfır al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.