1000 TL'ye kadar 18cm el, claw mouse önerisi

Bütçe
1000

KhayGHO

Kilopat
Katılım
29 Mart 2016
Mesajlar
171
Çözümler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba öncelikle, daha önce Logitech G PRO X Superlight deneme şansım oldu hoşuma gitmişti.
Şu anda Razer Viper Mini kullanıyorum pek memnun sayılmam.
Bütçem 1000TL civarı, bu konuyu yazmadan önce birkaç fare bakındım,
Delux M800 Pro.
Darmoshark M3 4K.
SteelSeries Prime
şu anda indirimde olmasından dolayı fiyatı çok cezbetti diğerlerine kıyasla yarı fiyatına.
CS2 oynuyorum yüksek seviye olarak tepkime süresi benim içini önemli, kalitede o şekilde çok kullanımdan sonra plastiklerin düz plastik hissiyatını hissetmek istemiyorum.
 
Bütçeni M3 4K'ya kadar çıkarabiliyorsan, 200 daha koyup XM2we alabilirsiniz. Ancak Superlight deneme şansınız olduğu için avucunuzu doldurması hoşunuza gitmiştir muhtemelen, M3 4K bakılabilir ancak, büyük mouse. Viper Mini'den sonra çok çok büyük gelir
Viper Mini'den biraz daha bir mouse istiyorsan, M800 Pro alın, muhtemelen biraz da olsa avucunuzu doldurmaz. XM2we'nin arkası M800 Pro ve Viper Mini'ye göre daha geniş, onu da söyleyeyim. Kalite sıralaması olarak XM2we> diyebilirim. SS Prime bu bütçeye tercih edilmemeli.
 
Sensei Ten bakabilirsiniz eğer isterseniz.

Ağır bir fare elimin tamamı fare üzerinde bugüne kadar kullanmadım bilmiyorum ama oda seçenek olabilir.

Bütçeni M3 4K'ya kadar çıkarabiliyorsan, 200 daha koyup XM2we alabilirsiniz. Ancak Superlight deneme şansınız olduğu için avucunuzu doldurması hoşunuza gitmiştir muhtemelen, M3 4K bakılabilir ancak, büyük mouse. Viper Mini'den sonra çok çok büyük gelir.
Viper Mini'den biraz daha bir mouse istiyorsan, M800 Pro alın, muhtemelen biraz da olsa avucunuzu doldurmaz. XM2We'nin arkası M800 Pro ve Viper Mini'ye göre daha geniş, onu da söyleyeyim. Kalite sıralaması olarak XM2we> diyebilirim. SS Prime bu bütçeye tercih edilmemeli.

Belki de biraz olsa avuç içine temas etmesi hoşuma gitmiş olabilir ama elime tam oturdu diyebilirim o ara Warzone oynuyordum, tutuş hissiyatı, dönüşler olsun Viper Mini'ye göre çok çok iyiydi. XM2we bakabilirim ama M3 4K diğerlerine göre çok çok iyiyse çıkabileceğim bir ücret olarak hesaplamıştım araştırmam gerek.
Switch farklılıkları da varmış Razer 0.2ms diğerlerinde 1ms çok fark ettiriyor mu bu olay pek anladığım bir şey değil.

Sensör farkları da var bu konularda gerçekten acemiyim bilgi seviyem epeyden karşılaştırmalara bakıp yüksek değer görmekten öteye geçmiyor.
 
Arada hissedebileceğiniz bir fark yok. Sadece 0.8 MS daha fazla, bir şey ifade etmiyor. Sensörün iyi olması da bir şey ifade etmiyor, 400 IPS ile 650 IPS arasında fark yok. Hangisi yüksek ise onu almayın, mouse kalitesine bakın, gıcırdama sorunu var mı ona bakın, kronik sorun var mı ona bakın, skatezlerinde bakın. Bunlar önemli şeyler, sensör, switch bakıp mouse seçmeyin mümkünse.
 
Ajazz AJ139 Pro X Superlight bu nasıldır bilginiz varmı ?

Endgame Gear XM2we aldım konu kapatılabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı