FPS oyunları için ilk defa bir mouse alacağım. Pek bilgim yok genel olarak fareler hakkında. Çok sorun çıkarmayacağını düşündüğünüz uzun ömürlü fareler önerirseniz sevinirim.
Palm GripSteelSeries Rival 3
SteelSeries Prime
HyperX PulseFire Haste
Ayrıca tutuş şekliniz nedir?
![]()
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aa - Fiyatı, Yorumları
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Palm Grip
Diğerleri arasında en ucuzu o. Sorun çıkarma ihtimali fazla mı sizce ?SteelSeries Prime en uygun seçenek.
SteelSeries Rival 3
Diğerleri arasında en ucuzu o. Sorun çıkarma ihtimali fazla mı sizce?
Kablolu istediğimi söyledim zaten. Wireless gibi bir isteğim yok.Wireless bu bütçede olmaz kabloluya yönelin HyperX PulseFire Haste bu bütçede en iyisi tutuşunuza göre.
Kablolu istediğimi söyledim zaten. Wireless gibi bir isteğim yok.
Delikli mouse kullanmayı pek sevmiyorum. Bazılarının yanında extra deliksiz kapağı var. Önerdiğiniz farede de extra deliksiz bir kapak var mı ?Evet tekeri bozuluyordu hemen aynı zamanda iyi bir model olduğu söylenemez zaten HyperX al geç.
Attığım mouseler uygundur hocam.Palm Grip
Kusura bakmayın hocam bazı yerlerde önerildiğini görmüştüm. O yüzden önerdim , daha dikkatli olacağım diğer sefer.HyperX PulseFire Haste bu bütçede en iyisi tutuşunuza göre.
Adama sorunlu ve bu bütçede alınmayacak modeller önermişsiniz.
Evet tekeri bozuluyordu hemen aynı zamanda iyi bir model olduğu söylenemez zaten HyperX al geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.