1000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
500-1000
Kral yanlış anlama fakat ilk defa klavye alıyorum adam gibi Cherry MX Switch ses türü müdür acaba?

Cherry MX Switch markası. Kaliteli bir markadır. Bu fiyat bandında Outemu Switch'ler var. Bu Switch markası giriş seviyesidir.

Kral yanlış anlama fakat ilk defa klavye alıyorum adam gibi cherry Mx switch ses türü müdür acaba ?
İlk switch üreten marka Cherry Mx. Sonradan çıkan markalar Mx türevi üretim yapar genelde. En köklü firma yani.

İlk Switch üreten marka Cherry MX. Sonradan çıkan markalar MX türevi üretim yapar genelde. En köklü firma yani.

Hatta bazı switchlerin artı şeklinde olduğundan dolayı artı şeklinde girişi olan keycapslere MX Compatible Keycaps deniyor

Hatta bazı switchlerin artı şeklinde olduğundan dolayı artı şeklinde girişi olan keycapslere MX Compatible Keycaps deniyor
Evet hocam. Uyumlu üretme sebepleri muhtemelen çoğu keycapin aynı girişli olması. MX style veya dediğiniz gibi yazar.

Evet hocam. Uyumlu üretme sebepleri muhtemelen çoğu keycapin aynı girişli olması. MX style veya dediğiniz gibi yazar.
Ancak Kailh Box Taro gibi switchler daire şeklinde O switchlere keycaps uydurmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…