1000 TL'ye kadar klavye önerisi

Mxphan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yıllardır Altec Lansing klavye kullanıyorum ALGK8614 modeli.
Ve yeni klavye almam gerekli sorunlarından dolayı. 1K ya kadar 3 aşağı 5 yukarı fark etmez. 1.5k ya kadar zorlayabilirim, ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız mutlu olurum. Yıllarca red kullandım blue denemek istiyorum ve klavye de numpad olursa sevinirim olabilidiğince F/P ürünü olursa hiç fena olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yıllardır Altec Lansing klavye kullanıyorum ALGK8614 modeli.
Ve yeni klavye almam gerekli sorunlarından dolayı. 1K ya kadar 3 aşağı 5 yukarı fark etmez. 1.5k ya kadar zorlayabilirim, ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız mutlu olurum. Yıllarca red kullandım blue denemek istiyorum ve klavye de numpad olursa sevinirim olabilidiğince F/P ürünü olursa hiç fena olmaz.

Temu'dan stok bulabilirsen Aula F75 al ömürlük kablosuz efsane

Çok güzel duruyor bayağı iyi incelemelerine bakacağım.

İkinci eli sıkıntı olmaz mı bir de num kısmı yok o biraz düşündürdü ama kaliteli duruyor.
Hocam ikinci el degil sıfır. Millet 1000tlye aldi 1200e satiyor suan. 2 3 kere max kullandilar rahat olun. Numpad sıkıntı olmuyor. %60 gibi klavyenin yarisi gitmemiş. Sadece numpad yok hersey var.

Hocam ikinci el degil sıfır. Millet 1000TL'ye aldi 1200e satiyor şu an. 2 3 kere Max kullandilar rahat olun. Numpad sıkıntı olmuyor. %60 gibi klavyenin yarisi gitmemiş. Sadece numpad yok her şey var.

Sürekli numpad kullanıcısıyım o yüzden kafamı karıştırdı ama bayağı beğendim klavyeyi seçeneklerim arasında en üste koydum.

Hocam ürünün linkini atabilme şansınız var mıdır Temu'da bir sürü benzeyen klavye var ama o markayı bulamadım.
Maalesef stokları tükendi ve baştan gelmeyecek. Sarı sitede 1400-1500e bulabilirsiniz kullanılmamış halde. 3000Kya kadar en iyi klavye bence o sebepten bu fiyat gayet değer.

Maalesef stokları tükendi ve baştan gelmeyecek. Sarı sitede 1400-1500e bulabilirsiniz kullanılmamış halde. 3000KYA kadar en iyi klavye bence o sebepten bu fiyat gayet değer.

Anladım hocam.
Hocam bir de böyle bir ürün var bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı