1000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bilgisayarda oyun oynamak için kablolu kulaklık arıyorum. Bende JBL Tune 510BT vardı kablosuz ona yakın bir alt modelinin kablolusu var sizce alınır mı? Önerileriniz varsa yazabilirsiniz. JBL Tune 500 Kulaklık (Kablolu) dediğim model bu.

Daha önceden baktığım 5 üzerinden iyi puan alan kulak içi kulaklıklar vardı bu atacaklarımdan biri işinizi görecektir.





Sennheiser daha iyi olabilir ama çok da para vermeye gerek yok kulaklıklara alma kararını siz verirsiniz ama güvendiğiniz siteden alın.
 
Daha önceden baktığım 5 üzerinden iyi puan alan kulak içi kulaklıklar vardı bu atacaklarımdan biri işinizi görecektir.





En alttakini bilmiyorum da jbl quantum 50 var elimde bildiğin çöp 500 lira vermiştim o zaman, herhangi bir telefoncudan alacağın 30-40 liralık kulaklıkdan farkı yok ses olarak.

HS50Pro daha iyi.
Mikrofonu iyi ama razerda ki sürücü daha yetenkli.
Standart frekanslarda ses üretebiliyorken attığın ürün razer 28khz gibi değerlere ulaşabiliyor bunu duyamazsın elbette ama bu sürücüsünün yeteneğini gösterir.

Mikrofon önemliyse HS50pro ses kalitesi önemliyse razer öne çıkıyor gibi.
 
En alttakini bilmiyorum da JBL Quantum 50 var elimde bildiğin çöp 500 lira vermiştim o zaman, herhangi bir telefoncudan alacağın 30-40 liralık kulaklıkdan farkı yok ses olarak.

Mikrofonu iyi ama Razer'da ki sürücü daha yetenkli.
Standart frekanslarda ses üretebiliyorken attığın ürün Razer 28KHz gibi değerlere ulaşabiliyor bunu duyamazsın elbette ama bu sürücüsünün yeteneğini gösterir.

Mikrofon önemliyse HS50Pro ses kalitesi önemliyse Razer öne çıkıyor gibi.

HS50Pro'nun mikrofonu kötü ses kalitesi iyi.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı