1000 TL'ye kadar Mini Tower kasa önerisi

Bütçe
1000 TL

Tolga Samet

Kilopat
Katılım
16 Mayıs 2018
Mesajlar
6.219
Makaleler
17
Çözümler
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Taşınabilirlik için mini Tower bir kasaya ihtiyacım var. Pek bir kriterim yok. mATX bir anakartım var. İçerisine sığsa yeterli. Renk veya şekil pek önemli değil. Önü mesh olursa harika olur. Zaten ufak olacağından hava alacak yerinin olması önemli. Bütçem 1000 TL altı. Ütopik olmadığı sürece üstünü veremem maalesef. Ekran kartı değiştireceğimden bütçenin büyük kısmını oraya ayırdım. Şimdilik bulduğum Aerocool CS-107 modeli ve iyi duruyor. Onun dışında öneri gelirse sevinirim.
 
@Oreki CS-107'yi alırken maalesef stok bitti. 805 TL'ye alacaktım, üzdü. Attığınız kasanın fiyatında kasalara açığım ancak daha üstü olmasa daha iyi olur. Antec Draco 10 gözüme takıldı ancak önü tamamen mesh değil. Gençer Gaming'de daha ucuzmuş.
 
Fenix'in bu modelinin ATX versiyonunu zaten öneriyordum. Hoş kasa genel anlamda çünkü. Draco 10 normalde önerirdim ama yanlış hatırlamıyorsam tek fan ile geliyordu. Fenix'in fanlı gelmesi hoş. mATX kasa için fan masrafı yapmak da içime sinmezdi açıkçası.

1050 TL demek hmm. O fiyata iyi gibi geldi bana.
 
@Oreki Lian Li Lancool 205M de aklımdaki bir seçenekti ancak aradaki fiyat farkına değmez gibi. Bitfenix kasa kullanmadım daha önce ancak görünürde iyi duruyor. Yüksek ihtimal bunu alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı