1000 TL'ye kadar mouse önerisi

Daha fazla  
Elim 15cm, palm ve claw tutuş tarzına sahibim. FPS oyunları oynuyorum.
Razer death Elite modelini uzun zamandır kullanıyorum. Kablosu ve mouse artık beni çok yormaya başladı. Bir ara modeli Update düşündüm ama sonra idare ederim demiştim ama artık edemiyorum maalesef... Bu fiyat aralığında çok da büyük olmayan, sensörü iyi. Kronik sorunsuz mouse hangi ürünü alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elim 15cm, palm ve claw tutuş tarzına sahibim. FPS oyunları oynuyorum.
Razer death Elite modelini uzun zamandır kullanıyorum. Kablosu ve mouse artık beni çok yormaya başladı. Bir ara modeli Update düşündüm ama sonra idare ederim demiştim ama artık edemiyorum maalesef... Bu fiyat aralığında çok da büyük olmayan, sensörü iyi. Kronik sorunsuz mouse hangi ürünü alabilirim?
Fury Z elinize tam gelir. Model O Wireless önerirdim fakat eliniz küçükmüş.

Uzun zamandır Zowie EC2-B kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim herhangi bir yazılıma gerek duymaksızın tak çalıştır DPI ve Rate ayarlarını altındaki tuşlardan yapabiliyorsunuz FPS oyuncusu olarak memnunum.
Zowie eskidi, artık alınmaz.

Fury Z elinize tam gelir. Model O Wireless önerirdim fakat eliniz küçükmüş.

Zowie eskidi, artık alınmaz.
Razer Death V2'den daha mı iyi fury?

Wireless ve delikli olmayan bir mouse almaya karar verdim, onu araştırıyorum şuan ama net bir fikrim oluşmadı.
Fury Z zaten deliksiz.

İçinden 2 farklı kapak çıkıyor.

Fury Z zaten deliksiz.

İçinden 2 farklı kapak çıkıyor.
Peki daha kaliteli bir ürün var mı, tekrar almayayım 1000 TL'ye kadar en iyisi bu mudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı