1000 TL'ye kadar mouse önerisi

Eliniz daha büyükse Model O Wireless bakılabilir. 2.El Xm1r olabilir. Palm tutuyorsanız Model D Wireless bakabilirsiniz. Benim elim 20 Cm ve Claw'ım, Fury Z tam geliyor.
Benim elim 15cm palm ve claw tutuyorum. Deathadder Elite kullanıyorum, büyük ve ağır geliyor... Fury Z büyük gelir.

M42 olabilir. Ama Fury Z bile elime büyük geliyor dediniz. MZ1 bakabilirsiniz. Orochi v2'de bakılabilir Wireless lazımsa. Bana kalırsa orochi V2 bakın derim.

Wireless iyi olur diye düşündüm. DeathAdder Elite elimi çok yoruyor, kollarım ağrıyor. Kablosu da çok ağır. Orochi aşırı pahalı. O fiyatlara da çıkmayı düşünmedim. Elite büyük gelse de kullanıyordum, ağır ve zor sadece. Peki bu boyut ve bir tık altında Elite göre hafif bir model seçimi nasıl olur? Wireless veya hafif kablosu olan.

Wireless iyi olur diye düşündüm. DeathAdder Elite elimi çok yoruyor, kollarım ağrıyor. Kablosu da çok ağır. Orochi aşırı pahalı. O fiyatlara da çıkmayı düşünmedim. Elite büyük gelse de kullanıyordum, ağır ve zor sadece. Peki bu boyut ve bir tık altında Elite göre hafif bir model seçimi nasıl olur? Wireless veya hafif kablosu olan.
Aklıma gelen Delux M800 Wireless 3335 sensörlü ve Fury Z. Daha da bütçe düşersek G305 var ama o da ağır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı