1000 TL'ye kadar tablet önerisi

emirhan keleş

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Lafı fazla uzatmayacağım. Alacağım tablet ile oyun fazla oynarım ve sosyal medya benim için olmazsa olmazlar arasındadır. Sizce bu kriterlere uygun 1000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi tablet nedir? Aklımda samsung tab s 10.5 var. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Şuan Galaxy Tab S 8.4 'den yazıyorum. Oyunlarda, sosyal medyada dolaşırken hiç bir kasma donma yaşadım çok akıcı bir tablet ve ekranı muazzam, TV'den film izlemektense tabletten izlemeyi tercih eder oldum. Tableti aldım alalı odamdaki PC'yi açmaz oldum. Sorun olarak gösterilecek tek bir şey varsa o da ancak pil olabilir, çok uzun gitmiyor fakat az da sayılmaz bu incelik ve ekrana göre aslında gayet iyi gittiğini düşünüyorum 2K çözünürlüğe sahip bu kadar parlak ve canlı bir ekrana bu incelik eklenince pil çok da iyi aslında.
Pil kullanımının ekran görüntüsünü yakın zamanda atarım.
 
Samsung galaxy tab s 10.5 kullanıyorum ipad mini 2 yi satıp buna geçtim. Ekran muazzam bişey super amoled. Donma takılma kesinlikle yok. Öte yandan ekranı ikiye ayırıp kullanabiliyorsun yani aynu anda 2 pencere açılıyor ekranda. Şarjı dışında bütün özellikler ipadden üstün diyebilirim. Kimse stabiliteyi artık sorun yapmasın. Android eski android degil çok stabil artık uygulama optimizasyonu mükemmel. Vel hasıl kelam sana tab s öneririm arkadaşım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı