1000 TL'ye katlanılabilir stant önerisi

Bütçe
1000 TL

kalsse

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Normalde şu stantı satın almıştım ama stant ne çantama uyuyor ne de KYK dolabımda stant saklayacak bir yerim yok. Oda arkadaşlarım sebebiyle de ürünlerimi pek açıkta bırakmak istemiyorum ve bu sebepten dolayı aldığım stantı iade edip yerine katlanılabilir bir stant almayı düşünüyorum.

Bu standı satın almıştım ama maalesef çantama uymadı.

Bu katlanılabilir modelde kimse satın almadığı için iyi mi kötü mü bilemedim. Aldığım zaman kayma yapar mı veya laptop ağırlığını kaldırabilir mi bilmiyorum. Sizce 1000 TL gibi bir bütçeye nasıl bir stant alabilirim? Laptop modelim Lenovo LOQ 15ırx10.

Hocam aşağıdaki model taşınabilirlik açısından güzel lakin üstteki kadar sağlam durmuyor sallanabiliyor yani. Attığınız ürüne özel değil o tiptekilerde genel sorun.

Hocam aşağıdaki model taşınabilirlik açısından güzel lakin üstteki kadar sağlam durmuyor sallanabiliyor yani. Attığınız ürüne özel değil o tiptekilerde genel sorun.

Üstteki model ne çantama ne KYK dolabıma sığıyor hocam. Oda arkadaşlarım da pek güvenilir insanlar olmadığından dolayı ürünü açıkta da bırakamıyorum. Bu durumda ne yapmamım önerirdiniz?

Hocam önceliğim onu bi şekilde muhafaza etmek olurdu lakin kesinlikle edemiyorsanız şöyle bir model buldum. Bi inceleyin isterseniz.

Voltix Dizüstü Bilgisayar Standı Yüksekliği Ayarlanabilir Katlanabilir Havalandırmalı Dizüstü Bilgisayar Standı

Tuneex marka attığım ürün nedense gözüme daha dayanıklı geldi. Biraz araştıracağım veya muhafaza etme yöntemlerine bakacağım. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…