kalsse
Centipat
Daha fazla
İyi sosyaller. Normalde şu stantı satın almıştım ama stant ne çantama uyuyor ne de KYK dolabımda stant saklayacak bir yerim yok. Oda arkadaşlarım sebebiyle de ürünlerimi pek açıkta bırakmak istemiyorum ve bu sebepten dolayı aldığım stantı iade edip yerine katlanılabilir bir stant almayı düşünüyorum.
www.trendyol.com
Bu standı satın almıştım ama maalesef çantama uymadı.
www.trendyol.com
Bu katlanılabilir modelde kimse satın almadığı için iyi mi kötü mü bilemedim. Aldığım zaman kayma yapar mı veya laptop ağırlığını kaldırabilir mi bilmiyorum. Sizce 1000 TL gibi bir bütçeye nasıl bir stant alabilirim? Laptop modelim Lenovo LOQ 15ırx10.
Tuneex Laptop Standı Notebook Yükseltici Altlık Ayarlanabilir Çelik Fiyatı - Trendyol
tuneex Çelik Laptop Standı Notebook Macbook Yükseltici Tüm Modellerle Uyumlu Altlık 5 Açılı Ayarlanabilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu standı satın almıştım ama maalesef çantama uymadı.
tuneex Xfold Katlanır Çelik Laptop Standı Notebook Macbook Yükseltici Tüm Modellerle Uyumlu Altlık 5 Açılı - Fiyatı, Yorumları
tuneex Xfold Katlanır Çelik Laptop Standı Notebook Macbook Yükseltici Tüm Modellerle Uyumlu Altlık 5 Açılı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu katlanılabilir modelde kimse satın almadığı için iyi mi kötü mü bilemedim. Aldığım zaman kayma yapar mı veya laptop ağırlığını kaldırabilir mi bilmiyorum. Sizce 1000 TL gibi bir bütçeye nasıl bir stant alabilirim? Laptop modelim Lenovo LOQ 15ırx10.