Merhaba hocalarim. Minik klavye aliyorum %60 %65 %75 vs vs. onerilerinizi bekliyorum sarftech AK680 cok hos duruyor alinabilir mi acaba? T60 kullandim uzun sure sıkıntı cikartmadi bana.
Sarftech satıcının adı sanırım, dediğiniz klavye Ajazz AK680, fiyatına göre iyidir. Tuş üzerindeki yazılar zamanla silinebilir haberiniz olsun. Trendyolda 900-1000TL arasında var.
Sarftech satıcının adı sanırım, dediğiniz klavye Ajazz AK680, fiyatına göre iyidir. Tuş üzerindeki yazılar zamanla silinebilir haberiniz olsun. Trendyolda 900-1000TL arasında var.
1 senedir kullanıyorum A ve E tuşlarında çift basma sorunu yaşadım ve switch değiştirdim. Yedek switchim kalmadı eğer başka bir tuşta aynı sorunu yaşarsam yapabileceğim bir şey kalmadı. Ayrıca tuş üstündeki yazılarda siliniyor zamanla.
1 senedir kullanıyorum A ve E tuşlarında çift basma sorunu yaşadım ve switch değiştirdim. Yedek switchim kalmadı eğer başka bir tuşta aynı sorunu yaşarsam yapabileceğim bir şey kalmadı. Ayrıca tuş üstündeki yazılarda siliniyor zamanla.
Yazılar siliniyor zaten onu belirtmiştim, çift basma sorunu ilginç, bende olmadı. Az kullandığın tuşların switchlerini aktarabilirsin, pageup, pagedown veya insert tuşları gibi.
Öneri olarak GK61 var. Brown switch kullanıyorum üstüne birde klavyeyi modlayınca sesi çok hoşuma gitmeye başladı. Şu anda fotoğraf ekleyemiyorum ama bende kırmızı olan modeli var. Sadece Ctrl ve Shift tuşları silindi hafif.
Öneri olarak GK61 var. Brown switch kullanıyorum üstüne bir de klavyeyi modlayınca sesi çok hoşuma gitmeye başladı. Şu anda fotoğraf ekleyemiyorum ama bende kırmızı olan modeli var. Sadece CTRL ve Shift tuşları silindi hafif.