1000 TL'ye klavye önerisi

balisus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power
Merhaba hocalarim. Minik klavye aliyorum %60 %65 %75 vs vs. onerilerinizi bekliyorum sarftech AK680 cok hos duruyor alinabilir mi acaba? T60 kullandim uzun sure sıkıntı cikartmadi bana.

Sarftech satıcının adı sanırım, dediğiniz klavye Ajazz AK680, fiyatına göre iyidir. Tuş üzerindeki yazılar zamanla silinebilir haberiniz olsun. Trendyolda 900-1000TL arasında var.
Çift basma sorunu var fakat hotswap biraz şans işi o yüzden yanında gelen yedek switchler sorun çıkartabilir. GK61 daha mantıklı bu durumda.

Çift basma sorunu var fakat hotswap biraz şans işi o yüzden yanında gelen yedek switchler sorun çıkartabilir. GK61 daha mantıklı bu durumda.
4 adet Ajazz klavye kullandım, AK680 dahil ve çift basma sorunu yaşamadım. 1 seneyi geçti. Gk61 daha pahalı ama aynı fiyata varsa alınabilir.

4 adet Ajazz klavye kullandım, AK680 dahil ve çift basma sorunu yaşamadım. 1 seneyi geçti. Gk61 daha pahalı ama aynı fiyata varsa alınabilir.
1 senedir kullanıyorum A ve E tuşlarında çift basma sorunu yaşadım ve switch değiştirdim. Yedek switchim kalmadı eğer başka bir tuşta aynı sorunu yaşarsam yapabileceğim bir şey kalmadı. Ayrıca tuş üstündeki yazılarda siliniyor zamanla.

Klavyenin linki var mi acaba? Baska bir oneriniz var midir?

1 senedir kullanıyorum A ve E tuşlarında çift basma sorunu yaşadım ve switch değiştirdim. Yedek switchim kalmadı eğer başka bir tuşta aynı sorunu yaşarsam yapabileceğim bir şey kalmadı. Ayrıca tuş üstündeki yazılarda siliniyor zamanla.

Hocam hala kullaniyorsaniz fotograf ekleyebilir misiniz acaba? Cok hos duruyor klavye.

Yazılar siliniyor zaten onu belirtmiştim, çift basma sorunu ilginç, bende olmadı. Az kullandığın tuşların switchlerini aktarabilirsin, pageup, pagedown veya insert tuşları gibi.

Klavyenin linki var mi acaba? Baska bir oneriniz var midir?

Hocam hala kullaniyorsaniz fotograf ekleyebilir misiniz acaba? Cok hos duruyor klavye.
Öneri olarak GK61 var. Brown switch kullanıyorum üstüne birde klavyeyi modlayınca sesi çok hoşuma gitmeye başladı. Şu anda fotoğraf ekleyemiyorum ama bende kırmızı olan modeli var. Sadece Ctrl ve Shift tuşları silindi hafif.

@balisus Bende mor olan var böyle görünüyor
IMG_20240202_223012382_1.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı