1000 TL'ye klavye önerisi

Havit bazen yapabilir ama Razer asla yapmaz mümkün değil hocam dünyada tanınmış marka bu fiyatına göre iyi ürün. Amazon.com.tr

Önerdiğin ürün kronik sorunlu.

En azından iddialaşmayın. Her konuda bilgi vermek şart değil, sadece okuyarak da tonlarca şey öğrenilebiliyor.

Ben sizle daha önce bu konu hakkında konuşmuştum zaten. Altımda yazıyor kullandığım Razer ürünleri. 5 para etmeyen bir marka.
Tüm dünya tanıyor hocam herkeste alıyor nasıl 5 para etmeyen bir marka mouse klavye felan denince akla ilk Razer gelir.

Tüm dünya tanıyor hocam herkeste alıyor nasıl 5 para etmeyen bir marka mouse klavye falan denince akla ilk Razer gelir.

Yok kardeşim benim aklıma ilk önce MCHOSE geliyor lütfen konuyu terk eder misin? Daha ürünü savunacak argümanın bile yok AI ya mesaj yazdırıp geliyorsun. Ürünler hakkında da hiçbir bilgin yok bu kadar sorun yaşayan kişiler varken hala gelip Razer savunuyorsun bana. Bir sen akıllısın zaten.

Tüm dünya tanıyor hocam herkeste alıyor nasıl 5 para etmeyen bir marka mouse klavye falan denince akla ilk Razer gelir.

Daha önce Razer kullandınız mı? Ekipman konusunda az çok bilgisi olan kimse almaz. DeathAdder V4 Pro hariç her mouse kronik scroll sorunlu. Kasa yapıları rezalet, en tepe modelleri babannemin evindeki kapı gibi gıcırdıyordu. Kulaklıkları menteşe sorunlu, ortadan ikiye ayrılıyor. Klavyeleri zaten ortada. Parasını asla hak etmeyen bir marka.

Al bak bu da kendi çektiğim video. Zamanının en tepe ürünü. En iyi markaymış. 😆

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce Razer kullandınız mı? Ekipman konusunda az çok bilgisi olan kimse almaz. DeathAdder V4 Pro hariç her mouse kronik scroll sorunlu. Kasa yapıları rezalet, en tepe modelleri babannemin evindeki kapı gibi gıcırdıyordu. Kulaklıkları menteşe sorunlu, ortadan ikiye ayrılıyor. Klavyeleri zaten ortada. Parasını asla hak etmeyen bir marka.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam uzatmaya gerek yok diye yukarıya yazdım bu kadar marka övmek yeter atarsın önerdiğin ürünü hiç iyimi kötümü diye konuşmaya gerek yok sonuçta öneri. Önerdiğin ürünü söylüyorsun.

Bu neymiş hocam Allah çarpsın şu an kullandığım 500 liralık MSI GM08 bile daha az gıcırdama yapıyor. Bu resmen paranla rezil olmak. Şu ürüne 4.000 TL verenler var bir de. Değişik vallahi

Bu neymiş hocam Allah çarpsın şu an kullandığım 500 liralık MSI GM08 bile daha az gıcırdama yapıyor. Bu resmen paranla rezil olmak. Şu ürüne 4.000 TL verenler var bir de. Değişik vallahi.

1 hafta dayanabildim hocam, satıp Sora V2 aldım hemen. Rezalet bir üründü.

Hocam uzatmaya gerek yok diye yukarıya yazdım bu kadar marka övmek yeter atarsın önerdiğin ürünü hiç iyi mi kötü mü diye konuşmaya gerek yok sonuçta öneri. Önerdiğin ürünü söylüyorsun.

Öven sizsiniz? En iyi marka diye atıp tuttuğunuz için paylaştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı