Merhabalar arkadaşlar. İlk defa başlık açıyorum, şimdiden hataların için kusura bakmayın. Alacağım ürün Max 1000 TL olacak. Cherry Red'ya da Silver önceliğimdir. Daha iyi ya da aynı kalitede Switch seçenekleri bana uyar tabii. Gözüme çarpan ürünler,
İlk mekanik klavyem olacak özellikle FPS oyunlar oynuyorum. Razer DeathAdder V2 aldım bile klavyem eksik kaldı. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler, iyi bayramlar.
Low Profile klavyeler, alçak yapıda olduklarından PCB'ye daha yakındırlar, bu yüzden tuş basma mesafesi yüksek profilli klavyelere göre daha kısadır. Low profile switchler daha kısa sürede aktifleşiyor yani tuşları daha az ittirerek girdi alabiliyorsunuz.
Low Profile klavyeler, alçak yapıda olduklarından PCB'ye daha yakındırlar, bu yüzden tuş basma mesafesi yüksek profilli klavyelere göre daha kısadır. Low profile switchler daha kısa sürede aktifleşiyor yani tuşları daha az ittirerek girdi alabiliyorsunuz.
En ucuz Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf K7 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.246,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!