1000 TL'ye monitör önerisi

RSK06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben RX 5600'lü sistem topladım. 7 bin tuttu fakat monitöre param kalmadı.
Normalde 144 Hz almak istiyordum ama 144 Hz'ye yanları kalın Acer var 1 tane 1150 TL'ye.
75 Hz'ye ince, hoş bir monitör var 900 TL.
144 ve 75 arasında çok fazla fark var mı acaba?

Arkadaşlar, ben RX 5600'lü sistem topladım. 7 bin tuttu fakat monitöre param kalmadı.
Normalde 144 Hz almak istiyordum ama 144 Hz'ye yanları kalın Acer var 1 tane 1150 TL'ye.
75 Hz'ye ince, hoş bir monitör var 900 TL.
144 ve 75 arasında çok fazla fark var mı acaba?

Bütçeni arttırabilirsen: Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Bütçen doğrultusunda: Acer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Ayrıca 75Hz ve 144Hz arasında epey fark var 144Hz almanı tavsiye ederim biraz daha paranı biriktirip veya bütçeni arttırıp. Pişman olmazsın.

144hz: Philips 242E1GAJ/01 23.8 inc 1ms 144Hz FHD FreeSyn MM Gaming HDMI DP 3W GTG 4ms Vesa Monitör | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD Fiyatı (hepsiburada.com)

Bütçeni biraz daha arttırıp Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör almanı öneririm. Elime daha bugün ulaştı ve gerçekten çok güzel bir görünüşü var. Çözünürlüğü de tatmin ediyor. Ayriyeten piyasadaki en iyi f/p 144 hz 1ms monitörlerden bir tanesi. Daha yeni satışa çıktığı için şu sıralar fiyatı olması gerekenden daha ucuz. Kaçırmamanı öneririm.

Bütçeyi arttıramıyorsanız da Philips 246E9QDSB/01 23.8" 4ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) FreeSync Full HD IPS Monitör alabilirsin. Görünüşü, inceliği, şıklığı ve performansı tatmin edecektir.

Dostum kullanım alanına göre değişir rekabetçi oyunlarda zamanını geçiriyorsan yanları kalın olsa da 144Hz monitör alman lazım uygun fiyatlı bulabilirsen kaçırma ama biraz daha chill hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyorsan konsol havası istiyorsan ve işlerini onun üzerinde yapacaksan 75 Hz bir monitör almanı tavsiye ederim fazlasında işin pek olmaz zaten boşuna yatırım yapmış olursun bende Samsung 32" CF39M (80 cm) Full HD HDMI CEC Kavisli VA LED Ekran | Trendyol Samsung'un bu modeli var 1200 civarına almıştım 1080P olmasına rağmen pixel falan saymıyorum internette öyle söylemler var aldanmanı pek tavsiye etmem tamamen kullanıma bakıyor neye ihtiyacın varsa ona göre öneride bulunalım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı