1000 TL'ye oyun ve programlama icin monitor

sneaks

Kilopat
1050 Ti ekran kartina sahibim. Şu anki monitörüm Acer KG241QBMIIX ve bu monitörümü 2. monitör olarak kullanmak istiyorum. Maksimum 1000 TL'ye mümkünse DisplayPort, FreeSync tarzı özelliklere sahip minimum 21 inch monitör önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VA ya da IPS arasında çok bir fark var mıdır? ayrıca 144Hz olması sorun çıkarır mı şahsen sadece CS GO gibi iyi optimize yüksek FPS'li oyunlarda 144 FPSe kadar çıkabiliyorum.
Panel tipi TN acaba IPS ya da VA önerebileceğiniz monitör var mı?

VA ya da IPS arasında çok bir fark var mıdır? Ayrıca 144Hz olması sorun çıkarır mı şahsen sadece CS GO gibi iyi optimize yüksek FPS'li oyunlarda 144 FPS'e kadar çıkabiliyorum.

Panel tipi TN acaba IPS ya da VA önerebileceğiniz monitör var mı?
Oyun için VA çok ideal. TN gibi kötü renklerde oyun oynamak iyi değil. 144Hz kat kat daha iyi emin olun bende 60Hz'den geçtim oyunlar yağ gibi akıyor.

Oyun için VA çok ideal. TN gibi kötü renklerde oyun oynamak iyi değil. 144Hz kat kat daha iyi emin olun bende 60Hz'den geçtim oyunlar yağ gibi akıyor.
Teşekkür ederim. Bir sorum daha var Reddit üzerine IPS panellerin hem oyun hem kodlama için daha iyi olduğunu duydum. Çok aşırı fark olacağını sanmıyorum ama acaba bir de IPS monitör önerebilmeniz mümkün müdür? Eğer çok fiyat farkı olmazsa IPS almayı tercih edebilirim.

Hocam bu konuyu inceleyin inanın bu önerdiğim monitördeki panel o kadar kaliteli ki TN olmasına rağmen şimdi kullanmış olduğum IPS panel den 50 kat daha iyiydi.
TN olmasına rağmen o kadar kaliteli ve net görüntüsü vardı.

Hocam bu konuyu inceleyin inanın bu önerdiğim monitördeki panel o kadar kaliteli ki TN olmasına rağmen şimdi kullanmış olduğum IPS panel den 50 kat daha iyiydi.
TN olmasına rağmen o kadar kaliteli ve net görüntüsü vardı.
Abartma. IPS panel neredeyse bütün TN panellerden daha iyi. TN panellerin en iyisi giriş seviyesi VA paneller ile aynı renge sahip. Ayrıca ayarlar ile oynama sonrası bu tür renkler normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı