1000 TL'ye oyun ve programlama icin monitor

Abartma. IPS panel neredeyse bütün TN panellerden daha iyi. TN panellerin en iyisi giriş seviyesi VA paneller ile aynı renge sahip. Ayrıca ayarlar ile oynama sonrası bu tür renkler normal.
Abartmak mı?
Hocam kesinlikle dağlar kadar fark var.
Kendi ayarları.
Keşke şansıma ölü piksel çıkmasaydı da iade edip IPS panele geçmeseydim diye diyip duruyorum kendime ki yıllarca IPS panel bir sürü monitör kullanmama rağmen, canlı da o monitörü görseniz tekrar düşünürdünüz.

Abartmak mı?
Hocam kesinlikle dağlar kadar fark var.
Kendi ayarları.
Burada sana laf anlatmak istemiyorum. Gidip iyi bir test yapmadan TN, IPS'den daha iyi diyemezsin. O kadar monitör gözlemledim. TN panel CS:GO veya LOL gibi oyunlar için idealdir. Film izleme hikaye bazlı oyun oynama veya simülasyon oyunları gibi işlerde alınmamalıdır, ki TN panel artık alınmaz.

Hocam iyi derken görüntü kalitesi benim aldığım TN panel olan AOC monitör şimdi kullanmış olduğum ACER IPS panel monitör den çok çok güzel görünüyordu bura da yalan konuşacak halim yok ben de biliyorum IPS panelin daha iyi olduğunu.

Resimler de bile fark hissediliyor.
Bak dostum. Senin dediğin monitörler 3-4 bin TL ki TN panel için gereksiz fiyatları var. Ayrıca IPS ve VA daha iyi araştırmanda fayda var. Resimlerde gördüğün görüntü gerçek görüntü ile aynı değil. 1000 TL gibi bir bütçe ile 144Hz VA almak en iyisi. C24G1 kullanıcısı olarak söylüyorum. Almadan önce çok araştırdım.

Bak dostum. Senin dediğin monitörler 3-4 bin TL ki TN panel için gereksiz fiyatları var. Ayrıca IPS ve VA daha iyi araştırmanda fayda var. Resimlerde gördüğün görüntü gerçek görüntü ile aynı değil. 1000 TL gibi bir bütçe ile 144Hz VA almak en iyisi. C24G1 kullanıcısı olarak söylüyorum. Almadan önce çok araştırdım.
Önerdiğim monitör 1.000 TL.
Gerçek görüntü renk olmayabilir yeterince bilgim var paneller hakkın da ben de araştırıp bilgi almayı seven biriyim, sonuçta arkadaş tasarım la ilgili veya çizim ile ilgili bir iş yapmayacak sanırım belirtmemiş, gerçek renk ve görüntü vermesin böyle daha çok alacak oyunlar dan zevk.
Sizin önerdiğiniz monitör de gayet iyi olduğunu biliyorum önerimi sundum ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı