1000 TL'ye oyuncu mouse önerisi

Bütçe
1000₺

Leuno0

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1000₺ bütçem var. Rampage Blink almayı düşünüyordum ama biraz araştırdığımda sensörünün berbat olduğu, hızlı dönüşlerde saçma sapan yerlere kaydığı hakkında bazı yorumlar gördüm. Kablolu bir mouse istiyorum. Önerebileceğiniz ürünler var mı?

Yaklaşık 1000₺ bütçem var. Rampage blink almayı düşünüyordum ama biraz araştırdığımda sensörünün berbat olduğu, hızlı dönüşlerde saçma sapan yerlere kaydığı hakkında bazı yorumlar gördüm. Kablolu bir mouse istiyorum. Önerebileceğiniz ürünler var mı?

Rampage ürünlere bulaşmayın bütçe en fazla kaç?

Bugün mouse hakkında benzer bir konu daha açtım, yine bunu atıp hiçbir şey söylemediler para falan mı alıyorsunuz?

Hocam bu bütçede 2 tane ürün var zaten doğru düzgün, bunu ya da Aigo GM80 Plus önerebilirim. Markanın bilinirliğine göre değil de ürünün teknik özelliklerine göre bir ürün önerecek birisi zaten bu bütçede bu iki üründen başkasını önermez. Sensörü fiyatına göre iyi, kablosuz, hız ve hızlanma değerleri daha iyi, ağırlığı az, malzeme switch kalitesi daha iyi. Kıyaslamayı G203'e göre yaptım bu arada. Sitesinde tüm detayları yazıyor zaten,

Para almıyorum, banka hesabım bile yok hatta. Bu fiyattaki donanım olarak en iyi ürünlerden birisi. G203 ile G102 aynı zaten, adları farklı sadece. Ve sorunları olan bir ürün, geçen 100 liraya 2. el buldum aldım sıfır fiyatı 500 lira edecek bir ürün önceden de denemiştim zaten. Çift tıklama ve scroll sorunları var, ek olarak kablosu plastik ve hem ömür hem de sürtünme olarak eksisi var.

Hocam bu bütçede 2 tane ürün var zaten doğru düzgün, bunu ya da Aigo GM80 Plus önerebilirim. Markanın bilinirliğine göre değil de ürünün teknik özelliklerine göre bir ürün önerecek birisi zaten bu bütçede bu iki üründen başkasını önermez. Sensörü fiyatına göre iyi, kablosuz, hız ve hızlanma değerleri daha iyi, ağırlığı az, malzeme switch kalitesi daha iyi. Kıyaslamayı G203'e göre yaptım bu arada. Sitesinde tüm detayları yazıyor zaten,

Para almıyorum, banka hesabım bile yok hatta. Bu fiyattaki donanım olarak en iyi ürünlerden birisi. G203 ile G102 aynı zaten, adları farklı sadece. Ve sorunları olan bir ürün, geçen 100 liraya 2. el buldum aldım sıfır fiyatı 500 lira edecek bir ürün önceden de denemiştim zaten. Çift tıklama ve scroll sorunları var, ek olarak kablosu plastik ve hem ömür hem de sürtünme olarak eksisi var.
Anladım hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı