1000 TL'ye PC toplama

KafkasBeyi

Hectopat
Daha fazla  
İlk başta iyi günler. Maksimum 1000 TL'yi geçmeyecek bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğin Ram dizüstü bilgisayarlar için. Harddiskte Bad Sector var. O anakartta overclock yapamaz. PSU dandik. :)
Öncelikle RAM'ı farketmemişim olabilir. Anakartta O.C yapılmamasının konu sahibinin önemseyeceğini düşünmüyorum. Harddiskteki Bad Sector yok denecek kadar az farketmedim sanma. Bir de senin önerdiğin Psu'nun dandik olmadığını nerden biliyorsun? ;)

Delta en kaliteli güç kaynağı markasıdır. Delta, en kaliteli firmaların güç kaynaklarını üreten firmadır. Kullandığımdan biliyorum. Yok denecek kadar az derken, bariz bad sector var. İçine işletim sistemi kuramaz. Ayrıca 61 derece harddisk. Bunlar o harddiskin alınmaması için geçerli sebepler. :)

Delta en kaliteli güç kaynağı markasıdır. Delta, en kaliteli firmaların güç kaynaklarını üreten firmadır. Kullandığımdan biliyorum. Yok denecek kadar az derken, bariz bad sector var. İçine işletim sistemi kuramaz. Ayrıca 61 derece harddisk. Bunlar o harddiskin alınmaması için geçerli sebepler. :)
Harddiskin Hd Tune değerlerine bakar mısın. Bana göre 65 dereceden sonrası çok sıcak oluyor. Hadi diyelim ki 30 dereceden sonrası sıcak. Harddiskin üzerinde tarama yapıldığı için olabilir mi? Diyelim ki yine haksızım ona bakılırsa da benim ekran kartı GTX 1050 Tİ iken seninki Gt 1030 benim ekran kartı seninkinden daha iyi.

Harddiskin Hd Tune değerlerine bakar mısın. Bana göre 65 dereceden sonrası çok sıcak oluyor. Hadi diyelim ki 30 dereceden sonrası sıcak. Harddiskin üzerinde tarama yapıldığı için olabilir mi? Diyelim ki yine haksızım ona bakılırsa da benim ekran kartı GTX 1050 Tİ iken seninki Gt 1030 benim ekran kartı seninkinden daha iyi.

Bu arada o seçtiğin ekran kartı 850TL, bunun farkındasın değil mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı