1000 TL'ye PS4 kolu alınır mı?

ber4t.55

Centipat
Daha fazla  
PC'den EA Play üyeliği alacağım onun için 1 tane kola ihtiyacım var (FC 24 falan oynamak için sonrasında da kullanmak için de lazım olur diye) PS 4 kolu işimi görür diye düşündüm ve şöyle bir şey buldum:
Sizce alınır mı?

PC'den EA Play üyeliği alacağım onun için 1 tane kola ihtiyacım var (FC 24 falan oynamak için sonrasında da kullanmak için de lazım olur diye) PS 4 kolu işimi görür diye düşündüm ve şöyle bir şey buldum:
Sizce alınır mı?

Vergi ile beraber 1200TL'ye geliyor.

Sizce alınır mı?

Bu kol çakma 600 TL'ye aynı kalitede ürün var paranı ben attım sen cope atma PC'de kullanıcaksan Xbox kollarına bak.

Bu kol çakma 600 TL'ye aynı kalitede ürün var paranı ben attım sen cope atma PC'de kullanıcaksan Xbox kollarına bak.

Aldiniz mi siz hocam.

Önerebileceğiniz kol var mıdır laptop için kullanacagim güzel F/P bir kol.

Sizce alınır mı?
Linkini attığımı al çakma kollardan 1000 kat daha kaliteli.

Hocam yurt dışı getirmesi falan uzun sürmez mi zaten 1 aylığına alacağım 1 hafta onun gelmesini bekleyince anlamı kalmıyor pek sanki.
Neden 1 aylığına alacaksın anlamadım ?

Ea play alacaksın da kolu çöpe atmayacaksın üyelik bitince sonuçta. 2 ay kullanımda elinde kalacak kola 1000TL vereceğine en azından 10 gün geç al üyeliği uzun süreli kolun olsun. Hem başka oyunda da kullanırsın illa.

Neden 1 aylığına alacaksın anlamadım?

Steam'de EA Play üyeliği ilk ay 1.20 dolar(yaklaşık 50 TL falan) sonrasında aylik 200 TL oluyor o da benim ailevi sorunumdan dolayı biraz pahali onun icin 1 ay deneyip bırakacağım sonrasında belki alirim tekrardan ama orası belirsiz.

Steam'de EA Play üyeliği ilk ay 1.20 dolar(yaklaşık 50 TL falan) sonrasında aylik 200 TL oluyor o da benim ailevi sorunumdan dolayı biraz pahali onun icin 1 ay deneyip bırakacağım sonrasında belki alirim tekrardan ama orası belirsiz.
Tamam Epic games'in bedava verdiği oyunlarda falan kullanırsın ?

Bu arada Steam'den Ea play almak yerine 1 aylık gamepass al hem Xbox oyunları hemde Ea play içinde gelsin.

Pardon 50TL kısmını görmemişim.

Aldiniz mi siz hocam.

Önerebileceğiniz kol var mıdır laptop için kullanacagim güzel F/P bir kol.
Yurt dışından al, bu tarz ürünler cidden birkaç haftada bozulabiliyor. Komple kumar.
Zaten DS4'lerin orjinalinde bile Drift sorunu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı