1000 TL'ye renkli ve desenli Speed mouse pad önerisi

Bütçe
1000
O zamanında övenler şu anda sövüyor. En basit örneği Swarcow.

Neden biliyor musunuz? O zaman 150-200 TL olan pad şimdi kaç TL olmuş. O zaman seçeneğimiz anca QCK falan vardı ki bunlar artık çok klasik kalmıştı. İnsanlar farklı bir şey ararken çok ucuz olan güya Longteng kalitesinde böyle bir pad buluyor. Ve videosunu çekiyor. Oldukça normal. Şimdi sorun o öven kişilerin 10/9'u söver.

O zamanında övenler şu anda sövüyor. En basit örneği Swarcow.

Neden biliyor musunuz? O zaman 150-200 TL olan pad şimdi kaç TL olmuş. O zaman seçeneğimiz anca QCK falan vardı ki bunlar artık çok klasik kalmıştı. İnsanlar farklı bir şey ararken çok ucuz olan güya Longteng kalitesinde böyle bir pad buluyor. Ve videosunu çekiyor. Oldukça normal. Şimdi sorun o öven kişilerin 10/9'u söver.

Şimdi anladım olayı, haklısınız o dönemlerde seçenek çok azdı ben de QCK kullanıyordum. Klasse'ye 540 Lira vermek yerine 650-750 Liraya AC2 çok daha mantıklı gözüküyor. AC2'ye bakacağım içime sindi, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Connectgame'de Endgame'in mousepadleri güzel, Cordura olanları tercih ederseniz. Ancak siyahlar tabi maalesef.

Benzer şekilde Pulsar Paraspeed de iyi. 1000'in üzerinde galiba, Amazon-tr yurtdışı şeklinde almıştım yanılmıyorsam onu da. Ancak o da siyah.

Fakat Cordura kumaş oldukları için çok övülüyorlar.

Steelseries Destiny XL mausepade bakabilirsiniz benim tüm sistemim beyaz mause pad ile mükkemmel bir uyum sağladı fotoğraflardaki gibi bembeyaz bir mausepad değil gri mavi tonları ahenk içinde dans ediyor mausepadde :)

Connectgame'de Endgame'in mousepadleri güzel, Cordura olanları tercih ederseniz. Ancak siyahlar tabi maalesef.

Benzer şekilde Pulsar Paraspeed de iyi. 1000'in üzerinde galiba, Amazon-tr yurtdışı şeklinde almıştım yanılmıyorsam onu da. Ancak o da siyah.

Fakat Cordura kumaş oldukları için çok övülüyorlar.
Teşekkürler ederim, siyah istemiyorum ama yine de araştırdım, Fnatic Jet daha pürüzsüz ve hızlı deniyor bu kadar hız odaklı bir pad alırsam ona bakacağım muhtemelen.

Steelseries Destiny XL mausepade bakabilirsiniz benim tüm sistemim beyaz mause pad ile mükkemmel bir uyum sağladı fotoğraflardaki gibi bembeyaz bir mausepad değil gri mavi tonları ahenk içinde dans ediyor mausepadde :)
Daha küçük ve RGB olmayan bişey arıyorum ama güzelmiş deseni, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı