1000 TL'ye RGB klavye önerisi

Bu fiyata şu an bedava. Tüm forum aldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle klavye.

E-Yooso Z11 mi daha iyi bu mu? Klavyeden anlamıyorum bu arada. Bende şu an Z11 var buna geçilir mi?

E-Yooso Z11 mi daha iyi bu mu? Klavyeden anlamıyorum bu arada. Bende şu an Z11 var buna geçilir mi?
Bu klavye 1000 kat falan daha iyi hocam. Kesinlikle geçilir. Attığımdan yeni hesap açarsan belki indirim falan verir. Bu fiyata bile bedava ama 925 liraya geliyor vergi dahil. E-Yooso'yu da satarsın neredeyse bedavaya gelmiş olur.

Ben öyle yaptım Z11 satarak geçtim. Bu kablosuz, 5pinhotswap ve switchleri mükemmel. Bu paraya bedava.

Bu klavye 1000 kat falan daha iyi hocam. Kesinlikle geçilir. Attığımdan yeni hesap açarsan belki indirim falan verir. Bu fiyata bile bedava ama 925 liraya geliyor vergi dahil. E-YOOSO'yu da satarsın neredeyse bedavaya gelmiş olur.

Ben öyle yaptım Z11 satarak geçtim. Bu kablosuz, 5pinhotswap ve switchleri mükemmel. Bu paraya bedava.

Sepette 590 TL gözüküyor. Vergi sonradan mı kesiliyor?

Bozuk çıkarsa iade oluyor mu? Yurt dışından sonuçta. Bir de siz beyaz olanı mi siyah olanı mi aldınız. Karar veremedim.
Oluyor hocam. Türkiye'den daha iyi sistemleri. Sizde kalıyor bozuksa paranızı da iade ediyorlar. Siyah olanı aldım ben sesi biraz daha tok. Sizin zevkiniz hangisi hoşunuza giderse onu alın.

Bozuk çıkarsa iade oluyor mu? Yurt dışından sonuçta. Bir de siz beyaz olanı mi siyah olanı mi aldınız. Karar veremedim.

Nasıl? Bende 590 gözüküyor. Sepetteki fiyat vergiler dahil mi?
Öderken vergi ekleniyor ödeme kısmında hocam. 925 lira oluyor vergisiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı