1000 TL'ye RX 570 tabanlı sistem toplama

Bütçe
1000

Berk020

Femtopat
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8 GB 256Bit almak istiyorum ve buna uyabilecek anakart, RAM ve Power Supply gerek. 1000 TL civarı bütçem var. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart, ekran kartına göre değil işlemciye göre seçilir. Yazmadığınıza göre elinizde bir işlemci var herhalde. Modeli nedir ?

Edit : Bir daha baktımda o bütçeyle 2. el de alsanız bulamazsınız o kadar bileşeni...

Anakart, ekran kartına göre değil işlemciye göre seçilir. Yazmadığınıza göre elinizde bir işlemci var herhalde. Modeli nedir ?
Var aslında i5 3. Nesil buyuk ihtimalle
Gene de bir tane önerirseniz sevinirim

3. Nesil ama ne? İ5 3570K ise O.C ile besler. İ5 3340 ise darboğaz yapar işlemciye yüklenen oyunlarda. Sana AM4 Anakart ve RAM, PSU öneririm lakin işlemci ile uyumlu olmaz.

3. Nesil ama ne? İ5 3570K ise O.C ile besler. İ5 3340 ise darboğaz yapar işlemciye yüklenen oyunlarda. Sana AM4 Anakart ve RAM, PSU öneririm lakin işlemci ile uyumlu olmaz.
i5 3470
Anakart, ekran kartına göre değil işlemciye göre seçilir. Yazmadığınıza göre elinizde bir işlemci var herhalde. Modeli nedir?

Edit: Bir daha baktımda o bütçeyle 2. el de alsanız bulamazsınız o kadar bileşeni...

Anakart 500 lira civarında birkaç tane buldum ama güvenemedim RAM ucuz olsa da olur yani demek istediğim bütçeyi aşabilir biraz.
Peki bir şey soracağım anakartı değiştirmeden işlemci alıp üstüne Power Supply ve ekran kartını alsam uyumluluk sorunu olur mu?
Anakart: Serial ata 2 H61H2-MV.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı