8000 TL bütçe ile klavye, fare ve mousepad önerisi

Mouse:

Claw:

Palm:

Palm/Claw/Relaxed Claw:

Klavye:

Mousepad:

Mouse olarak:RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Klavye olarak:EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
Mouse pad olarak:Wraith Ace Series Poron Mousepad
Yani mouse pad hakkında pek bilgim yok, ancak michael kaiser daha iyi bilir. İsteklerinize göre değişir.

Mousepadden bu sekilde biraz kisilip Leviathan V4 mousede alinabilir. Hatta daha bile iyi olur. Claw tutuluyorsa da bu alınabilir Leviathan yerine.

Mouse:

Claw:

Palm:

Palm/Claw/Relaxed Claw:

Klavye:

Mousepad:

Mousepadden bu sekilde biraz kisilip Leviathan V4 mousede alinabilir. Hatta daha bile iyi olur. Claw tutuluyorsa da bu alınabilir Leviathan yerine.

Aşırı rekabetçi oynanmadığı için mousepadden kıstım, ancak rekabetçi oyunlar oynanıyor ise kxynin attıkları daha mantıklı olabilir.

Mouse:

Claw:

Palm:

Palm/Claw/Relaxed claw:

Klavye:

Mouse pad:

Mousepadden bu sekilde biraz kisilip leviathan V4 farede alinabilir. Hatta daha bile iyi olur. Claw tutuluyorsa da bu alınabilir leviathan yerine.

Şu anda Attack Shark R1 kullanıyorum tabii ki ciddi fark olacaktır ama leviathan V4 veya rawm ER21 Pro'ya geçsem o fiyatı vermeye değecek farkı hisseder miyim sizce ne kadar gerekli Arc raides BF6 gibi oyunlar oynuyorum? Mouse pad konusunda daha ucuz alternetifte önerebileceğiniz bir şey var mı 2K çok değil mi bir mouse pad için 500TL'lik SteelSeries mousepadden ne gibi bir farkı var? Kusura bakmayın çok şey sordum.

Şu anda Attack Shark R1 kullanıyorum tabii ki ciddi fark olacaktır ama leviathan V4 veya rawm ER21 Pro'ya geçsem o fiyatı vermeye değecek farkı hisseder miyim sizce ne kadar gerekli Arc raides BF6 gibi oyunlar oynuyorum? Mouse pad konusunda daha ucuz alternetifte önerebileceğiniz bir şey var mı 2K çok değil mi bir mouse pad için 500TL'lik SteelSeries mousepadden ne gibi bir farkı var? Kusura bakmayın çok şey sordum.
Kendi konunuzu açın etiketleyin yardımcı olalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı