1000 TL'ye ses kartı önerisi

Tekrardan teşekkür ederim. İyi sosyaller.

@Merdt hocam isim değişmişsiniz bulamadım, etiketlememde sorun varsa bu seferlik mazur görün. G6 elime ulaştı, driver kurunca istediğim ayarları yapamıyorum. Driver kurmadan sadece tak-kullan yapabilir miyim? Hala "ses kartı" performansını alır mıyım yoksa driver kurmam şart mı?(driverinda hiçbir şey işime yaramıyor)

Yok yok estağfurullah elbette etiketlersiniz. Mutlaka bir bakınız ayarlara. Tak kullan olarak da kullanırsınız diye biliyorum. Fakat Windows'da donanımların düzgün çalışması için genelde sürücüler gerekir. Silmeyin derim ben. Özellikleri kullanmıyorsanız Scout Mode ve Direct Mode olayını araştırın. Scout Mode ses kasarken, Direct Mode ses işlemelerinden arınıp doğal bir ses elde etmeye yarıyor.
 
Yok yok estağfurullah elbette etiketlersiniz. Mutlaka bir bakınız ayarlara. Tak kullan olarak da kullanırsınız diye biliyorum. Fakat Windows'ta donanımların düzgün çalışması için genelde sürücüler gerekir. Silmeyin derim ben. Özellikleri kullanmıyorsanız scout mode ve Direct mode olayını araştırın. Scout mode ses kasarken, Direct mode ses işlemelerinden arınıp doğal bir ses elde etmeye yarıyor.

Güncelleme yaptığım zaman istediğim özelliği kullanamıyorum. O yüzden yapmamayı düşünüyorum. Eğer ki bu halde kullanmamın bir sorunu yoksa hep böyle kullanırım.
 
Güncelleme yaptığım zaman istediğim özelliği kullanamıyorum. O yüzden yapmamayı düşünüyorum. Eğer ki bu halde kullanmamın bir sorunu yoksa hep böyle kullanırım.

Kaliteden memnunsanız çok kurcalamanıza gerek yok hocam. Birkaç gün gözlemleyin. Problem yoksa olmaz devamında da.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı