TKL şart hocam.TKL değildir ama sağlam klavyedir hocam.
Bu klavyeyi sipariş ettim ama 1 haftada ürün gelmeyince iade ettim.Mekanik şartı yoksa eğer bunu tercih edebilirsiniz;
![]()
SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Belirttiğim gibi mekanik şartı yoksa tekrardan satın alın, 2 gün içinde kargoda olacağı belirtiliyor.Bu klavyeyi sipariş ettim ama 1 haftada ürün gelmeyince iade ettim.
Hocam Sürat kargo ile çalışıyorlar onlara para kazandıracağıma 20 tl ye pazardan alırım. Ayrıca HB de şuan 700tl, daha iyi bir seçenek bulamaz isem alacağım.Belirttiğim gibi mekanik şartı yoksa tekrardan satın alın, 2 gün içinde kargoda olacağı belirtiliyor.
Bu klavye hakkında bir bilgim yok fakat yorumlara bakacak olursak kullananlar memnun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.