Çözüldü 1000 TL'ye sıfır GTX 1050 Ti gerçek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
1080 TL'ye sıfır Biostar RX 560 4 GB almıştım, ancak şunu farkettim ki 1300 TL'ye hatta 1000 TL'ye sıfır GTX 1050 Ti var. Anlamadım, bu kartın sıfırı minimum 1500 TL idi ve fiyatını hak etmiyordu. Bu fiyat gerçek mi? Arızası var mıdır? Eğer öyleyse RX 560'ı iade edeceğim.

Bir de bu sitede 673 TL, bu fiyatlar imkansız değil mi? Yoksa stok olmadığı için falan mı böyle gözüküyor?

Çözüm

Son gönderiğiniz fake CPU büyük ihtimal ilen diğer 2 sitedeki fiyatlar doğru evet.
Bu Senkar çoğu ürünü daha ucuza satıyor, güvenilir olduğunu sanmıyorum, 2. bir İstanbul Bilişim olabilir. Çin'den getirdiğini söyleyen site de muhtemelen hıyar ya da fake GPU gönderir.
Ben de ikinci el temiz RX570 almanı tavsiye ederim, RX560 güçsüz kalıyor artık.

Senkar sazan avlama sitesi galiba biraz inceleyince anlarsınız. Ürünün garantisine dair bir bilgi yok ayrıca firmanın iletişim bilgilerinde adres de yok. Şirketlerin kuruluş sözleşmesinde adres yazması zorunludur. Bu incelemeyi her zaman yapın. Nasıl görünmesi gerektiğine dair iki çok iyi bildiğiniz örneği bırakacağım.

Olmaması gereken örneğimiz Senkar'ın iletişim sayfası da aşağıdaki gibi görünmekte.

Teşekkür ederim, sizce RX 560'ı iade edip GTX 1050 Ti alayım mı? Fiyatı artar mı?

Ne oynayacağına bağlı. RDR2, AC Odyssey ve AC Valhalla'da performansları neredeyse aynı. 300 TL civarı fazla vermeyi bu durumda hak etmez. Ama bazı oyunlarda farka değebilir. Kartın performansından memnunsan uğraşmaya değmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sistem toplanmadı, sadece SSD ve ekran kartı alındı. Abim LoL, Warzone, Battlefront 2 ve Minecraft oynuyor.
RX 560 alın o 300 TL ile de ram ekleyin daha iyi olur.
RAM sonradan da alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…