1000 TL'ye sıfır veya 2. el fark etmeksizin ekran kartı önerisi

Bütçe
1000 TL

Bilal58hnc

Decapat
Daha fazla  
HP elitedesk 800 G1 sff (yatay) kasa var.
i7 4770 3.40GHz CPU.
4tane 8 GB DDR3 RAM.
Entegre Intel HD Graphics 4600 var ama değişmek istiyorum. Malum kasadan dolayı kafama göre bir ekran kartı alamıyorum. Nasıl veya hangi ekran kartını almalıyım? Sıfır ikinci el fark etmez bütçe 1000TL ve altı.
Öyle çok yüksek bir şey düsünmüyorum sadece kullanımlarıma GPU çok çok düsük geliyor biraz artsın yeter.
PSU 240W.

HP elitedesk 800 G1 sff (yatay) kasa var.
i7 4770 3.40GHz CPU.
4tane 8 GB DDR3 RAM.
Entegre Intel HD Graphics 4600 var ama değişmek istiyorum. Malum kasadan dolayı kafama göre bir ekran kartı alamıyorum. Nasıl veya hangi ekran kartını almalıyım? Sıfır ikinci el fark etmez bütçe 1000TL ve altı.
Öyle çok yüksek bir şey düsünmüyorum sadece kullanımlarıma GPU çok çok düsük geliyor biraz artsın yeter.
PSU 240W.

Hocam kasanın boyutlarını tam bilmediğim için aşırı ayrıntı kasamam ama 2. elde GT1030 ve RX550 civarı kartları 1000-1500 arası fiyatlara görüyorum son zamanlarda. Yatay kasa olduğu için her ekran kartı sığmayacaktır. Pasif soğutmalı ya da minik tek fanlı kartları tercih edebilirsiniz.

Bu arada düzeltme için şöyle bir şey buldum, vida uçları ve lehimleri görünebildiği kadarıyla sağlam duruyor, ilan sahibinden ayrıntılı test istemeyi unutmayın lütfen çünkü eski tip AMD kartlarda bayağı garip dolandırıcılık yöntemleri var. İyi sosyaller!

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-r7-240-2gb-ekran-karti-1283625674/detay

Hocam kasanın boyutlarını tam bilmediğim için aşırı ayrıntı kasamam ama 2. elde GT1030 ve RX550 civarı kartları 1000-1500 arası fiyatlara görüyorum son zamanlarda. Yatay kasa olduğu için her ekran kartı sığmayacaktır. Pasif soğutmalı ya da minik tek fanlı kartları tercih edebilirsiniz.
Sogutma problem degil, sağolun hocam.

GT710, GT730 gibi modeller uyumlu olur mu peki?

Sogutma problem degil, sağ olun hocam.

GT710, GT730 gibi modeller uyumlu olur mu peki?

İşlemciniz için soruyorsanız sıkıntı çıkarmaz, işlemciniz kullanım amacınız için hiç fena değil. En son bu işlemcilerle uğraşalı çok zaman oldu ama GTX 1050 Ti ve hatta düz GTX 1650'yi bile ufak ekran kartı darboğazlarıyla kaldırabildiğini hatırlıyorum. Sizin mevcut sorununuz kasanızın tahminimce ufacık olması.

İşlemciniz için soruyorsanız sıkıntı çıkarmaz, işlemciniz kullanım amacınız için hiç fena değil. En son bu işlemcilerle uğraşalı çok zaman oldu ama GTX 1050 Ti ve hatta düz GTX 1650'yi bile ufak ekran kartı darboğazlarıyla kaldırabildiğini hatırlıyorum. Sizin mevcut sorununuz kasanızın tahminimce ufacık olması.

Aynen tek sorunum kasa küçük. Tamamdır son karar GT710 veya GT730.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı