1000 TL'ye Sistem Toplama

Oswer

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bana 1000 TL'yi geçmeyecek 200-300 geçilebilir, şekilde masaüstü bir bilgisayar tavsiyesi verirseniz mutlu olurum.

İstediklerim; 8 GB bellek, 2 GB ekran kartı olsun yeter. Oyunlar: Far Cry 4, Grand Theft Auto 5 ve buna benzer oyunlar olsa yeter. Yani günümüz 2015 oyunlarını kaldırsın yeter. Sizden sadece parçalarını istiyorum.

İşlemci, anakart, RAM, ekran kartı, sabit disk, kasa (PSU içinde olabilir), DVD olsun yeter. Ve b kadar parça ile bilgisayar çalışır değil mi arkadaşlar? Windows 7 olsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bu forumdakilerden hiçbiri sana bu istediğinin söyleyemez neden diye sorarsan senin istediğin 8 GB RAM olan 1000 TL'lik bir bilgisayar ve GTA 5, Far Cry 4 falan çalıştırmasını istiyorsun. Bilgisayarcı tanıdığın bir akraban falan yoksa bayramları bekle paranı biriktir 1500-2000 TL bir bütçen olsun öyle sor forumdakilere. Seni hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim ama gerçekler bunlar.

Adsız.png

Bu yazıyı yazan benim bana ban attılar. Şimdi sana buradan yazıyorum 1700 liraya buldum ama bayramda gelen paralar ile birlikte şunu almayı planlıyorum 1700 liraya sence nasıl resim ve sana video atacağım bir zahmet videoyu izle. Ve resme bak. Video link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı