1000 TL'ye vizörlü yarım kask önerisi

Erkin Ulaş

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Lian Li V3000 Plus
Anakart: Msi X870E Carbon Wifi
RAM: Corsair Dominator Titanium 64 GB 6000 MHz EXPO
GPU: Gigabyte RTX 3090 Gaming OC
CPU: AMD Ryzen 9800X3D
PSU: FPS Hydro G 1000W
AIO: Arctic Liquid Freezer II 420mm
Fan: X15 Corsair AR120 A-RGB
Başlıkta belirttiğim gibi öneriye ihtiyacım var. Yıllardır motosiklet kullanıyorum ama kask markası ve kalitesinden hiç anlamıyorum. Yedek parçası bulunmayan adi bir kask istemiyorum. Vizörlü yazlık yarım kask gerekiyor. Bütçe 1.000 TL.

Hocam motor kullanan bir arkadaşımdan şu öneriyi aldım sizin için. Arkadaşım önermediğini ama alınırsa o fiyata en iyilerinden birinin bu olduğunu söyledi.

Yarım kasklar full face kasklara göre çok daha az koruma sağlıyorken birde üstüne 1000 TL ye çer çöp bir kask alırsanız hepten ölüm makinası gibi ortalıkta gezersiniz.
Full face kaskım var ama çok ağır ve motorun altına sokmakta sorun yaşıyorum. Zaten Pcx motorum var sakin kullanıyorum yeterli olacaktır.

Hocam motor kullanan bir arkadaşımdan şu öneriyi aldım sizin için. Arkadaşım önermediğini ama alınırsa o fiyata en iyilerinden birinin bu olduğunu söyledi.
Benimde gözümde bu ürün vardı ama emin olamamıştım teşekkür ederim

Full face kaskım var ama çok ağır ve motorun altına sokmakta sorun yaşıyorum. Zaten Pcx motorum var sakin kullanıyorum yeterli olacaktır.

Benimde gözümde bu ürün vardı ama emin olamamıştım teşekkür ederim
Çeneniz lazım olabilir.

Zaten Pcx dediğiniz motor 110 yapıyor. Umarım denemek zorunda kalmazsın ama kaska 1 kere ihtiyacınız olur, onda da en güvenlisinin kafanızda olmasını istersiniz. 50cc motora binerken bile shark full face kaskımı, korumalı montumu, eldivenlerimi takıyorum. 80cc’ye yükseltilen motorlar 70-80km/s hızları görebiliyor. Bu da ölümcül olabilecek hızlar.

Size tavsiyem; zaten full face bir kaskınız varsa, üzerine 1000₺ daha verip güvenliğinizi düşürmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı