10000-11000 TL sistem toplama

32gb alırsa ileriye dönük olur 16gb de yeterlide teknoloji her gün gelişiyor. (16gb alınacaksa 4x4 alınmalı bence.)

32gb alırsa ileriye dönük olur 16gb de yeterlide teknoloji her gün gelişiyor. (16gb alınacaksa 4x4 alınmalı bence.)
16GB alsa da ileriye dönük olur. Şuan boşuna para vermesine gerek yok. İlerde ihtiyacı olursa aynı RAM kitinden bir tane daha takar kullanır. Ayrıca 16GB RAM’i 4x4 almak mantıksız. Bütün slotları kaplarsa ilerde upgrade edeceği zaman nereye takacak RAM’leri?

Oda var.

Ay
Aynen şuan baktımda ben X570 ELİTE ile PRO'yu aynı girişlere sahip olduğunu hatırlıyordum ama değilmiş ELİTE anakartında 8 pin bağlantısı varmış.

11k bütçeyle m.2 nvme ssd almayanda 'ne bileyim.
Corsair MP510 Nvme m.2 SSD grubunda zaten. Bilip bilmeden, araştırmadan yorum Yapmayınız !

Aslında bende bu tarz bi sistem duşunuyorum ekran kartı 2080 alıp fakat herkes RYZEN daha iyi intel alınmaz tarzı önerilerde bulundular bende Ryzen e yöneldim siz memnum musunuz işlemciden

Ben işlemcimden gayet memnunum. Biraz daha oyun odaklı bir işlemci kullandım. Serin ve sessiz çalışıyor. Şahsen Ryzen işlemcilere pek güvenemedim çünkü İşlemci alacağım vakit, bir çok oyunda intel işlemcileri biraz daha performanslı ve uzun ömürlü gördüm. Tercih sizin tabii ki. Render yapacağınızdan Ryzen daha iyi fakat İntel de bi o kadar iyi. Bunun mukayesesi size kalmış

Ay

Aynen şuan baktımda ben X570 ELİTE ile PRO'yu aynı girişlere sahip olduğunu hatırlıyordum ama değilmiş ELİTE anakartında 8 pin bağlantısı varmış.
Bu hiç önemli bir şey değil hocam. Buildzoid inceliyor bu anakartı cidden çok sağlam bir anakart. Yarın toplayacağım sistemimde kullancağım anakarttır hatta kendisi. VRM İnceleme;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca X570 listesindeki yeri de ağzımı açık bırakıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…