10000 Mbps için modem önerisi

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
Bu işlerden pek anlamıyorum ve 1000 MB internet kullanıyorum. 100 MB kullanırken daha iyi gibiydi, indirme hızı dışında gerçekten 100 MB ile hiç sorun yaşamıyor gibiydim. Şimdi ise sürekli sıkıntılıymış gibi hissediyorum. Dün arkadaşlarla otururken, Turkcell Superonline'ın gönderdiği modemin iyi olmamasından kaynaklıdır muhtemelen falan dediler ama bilmiyorum. 100 MB için yeterli de 1000 MB olunca mı sorun yaşanıyor? Eğer böyle bir durum varsa önerebileceğiniz, çekim kalitesi yüksek ve akıcılığı sağlayabilecek modem önerir misiniz? Yani öyle ki aynı oda içinde bile sanki sıkıntılıymış gibi hissettiriyor.
Bütçe belirtmiyorum, pek anlamadığım için ama F/P olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlerden pek anlamıyorum ve 1000 MB internet kullanıyorum. 100 MB kullanırken daha iyi gibiydi, indirme hızı dışında gerçekten 100 MB ile hiç sorun yaşamıyor gibiydim. Şimdi ise sürekli sıkıntılıymış gibi hissediyorum. Dün arkadaşlarla otururken, Turkcell Superonline'ın gönderdiği modemin iyi olmamasından kaynaklıdır muhtemelen falan dediler ama bilmiyorum. 100 MB için yeterli de 1000 MB olunca mı sorun yaşanıyor? Eğer böyle bir durum varsa önerebileceğiniz, çekim kalitesi yüksek ve akıcılığı sağlayabilecek modem önerir misiniz? Yani öyle ki aynı oda içinde bile sanki sıkıntılıymış gibi hissettiriyor.
Bütçe belirtmiyorum, pek anlamadığım için ama F/P olursa sevinirim.

Bu cihazı alıp OpenWrt kurup kullanmanı öneririm.

Bu moderatorler neden kendi kafasına göre iş yapıyor gerçekten anlama vermek güç. 1000 MBPS benim konumun başlığıydı neden 10000 yazmışlar kafayı yememek elde değil.
Genel itibari ile beğenilmiş ama anladığım kadarıyla daha uyguna aynı performansı veren ürünler bulabilir miyim acaba ?

Bu moderatorler neden kendi kafasına göre iş yapıyor gerçekten anlama vermek güç. 1000 Mbps benim konumun başlığıydı neden 10000 yazmışlar kafayı yememek elde değil.

Genel itibari ile beğenilmiş ama anladığım kadarıyla daha uyguna aynı performansı veren ürünler bulabilir miyim acaba?

Hayır bulamazsın bu routerın filogic 830 işlemcisi var ve ben bunu bulmak için bayağı araştırma yaptım ve bundan daha iyisini görmedim.

Bu ürünü kullanma şansınız oldu mu? Dahili QOS performansını merak ediyorum. OpenWRT kurmak açıkçası gözümü korkutuyor. Eğer kuramazsam dahili QOS özelliğini kullanırım diye düşünüyorum. Ben de aynı şekilde Türknet Gigafiber alt yapısındayım. Simetrik 1000 MPS paketi kullanacağım ve QOS özelliğini açınca mümkün olduğu kadar az hız kaybı olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı