10000 TL - 11000 TL Arası monitör dahil sistem önerisi

Bu monitörsüz.

Bu da monitörsüz ama daha ucuz.

Teşekkürler, peki 10600 ile 2070 Super darboğaz yapmaz değil mi? Eğer yapmaz ise fiyatı çok makul alınabilir bir sistem

Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3000MHz CL15 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2 adet)

11200TL yapıyor.

Notlar:

Birazcık darboğaz olacaktır ama göz ardı edilebilir.
Ekran kartı stoklarda yok. Ama geleceğini düşünüyorum. Gelmese bile 2070S almayın. Bekleyin.
Şu parçayı koyalım daha iyi derlerse inanma.

Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3000MHz CL15 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2 adet)

11200TL yapıyor.

Notlar:

Ekran kartı stoklarda yok. Ama geleceğini düşünüyorum. Gelmese bile 2070S almayın. Bekleyin.

Tamamdır hocam teşekkürler muhtemelen bütçeyi birazcık arttırıp arkadaşın attığı sistemi alacağım 3060 Ti normalde stokta yok ama:

AMD R5 3600X-ZOTAC RTX3060 TI TWIN EDGE-ASUS B550M-K-WD 500GB-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

bu sistemde var bu yüzden bunu düşünüyorum .

11200TL yapıyor.

Notlar:

Şu parçayı koyalım daha iyi derlerse inanma.
Sistem güzel de o kart 5700TL'den gelmez diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı