10000 TL civarı notebook önerisi

PkerFce

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Thinkpad X13s with Ubuntu Pop_Os! 22.04 + Kali Linux Docker.
Meslek
Cyber Security Analyst
Adobe animate, Corel Draw X7, Photoshop ve benzeri ağır grafik uygulamaları kullanıyorum. Harici grafik kartlı bir notebook arıyorum. Ek olarak kaba bir görüntüye sahip olmaması tercihim. Sıfır ya da ikinci el alabilirim. İkinci el ürünleri tercihen İstanbul ve çevresinden alabilirim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sıfır.
Bu da ikinci el.

Lenovo'nun işlemcisi daha iyi ekran kartı daha kötü tercihim Dell olurdu bütçeyi aşarak bunları almanız daha mantıklı 10k vermisken 1 2 daha verin derim. @messinicocugu

Lenovo'nun işlemcisi daha iyi ekran kartı daha kötü tercihim Dell olurdu bütçeyi aşarak bunları almanız daha mantıklı 10k vermisken 1 2 daha verin derim. @messinicocugu

Dell de şu an yazılım sorunları var o yüzden düzeltilmeden alınmaz bütçeyi attırabilirsen yukarıdaki IG3'ü al yükseltemesen daha üstteki Acer Aspire 5'i al.

mx 450 ya da onboard ekran kartları yoğun grafik işlemlerini kaldırabilecek düzeyde midir?
Bu sıfır.
Bu da ikinci el.
Dell lerde ısınma sorunu mevcutmuş diyorlar çoğu insan önermiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
ek olarak bütçemi bir miktar artırabilirim. 1000 ile 3000 tl arasında.

Son düzenleme:
mx 450 ya da onboard ekran kartları yoğun grafik işlemlerini kaldırabilecek düzeyde midir?

Dell lerde ısınma sorunu mevcutmuş diyorlar çoğu insan önermiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
ek olarak bütçemi bir miktar artırabilirim. 1000 ile 3000 tl arasında.
Dostum bütçen atıyorsa bunu al onboard fazla mx450 ucu ucuna ama gtx 1650 işini rahat görür

Dostum bütçen atıyorsa bunu al onboard fazla MX450 ucu ucuna ama GTX 1650 işini rahat görür.

14546 TL'ye bir sürü daha iyi seçenek bulunuyor.

Bütçe arttırılırsa kesinlikle tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı