10000 TL Gaming Laptop Önerisi

Masaüstü bilgisayar toplamakla bu modeli almak arasındayım.

MSI GE73 Raider RGB 8RF-210XTR
Ben de aynı modeli beğendim. 12 küsür bin fiyatı varmış. Ama şu an piyasada yok araştırdığım kadarıyla.
10000TL çok doğru değil. Ayrıca çok fahiş fiyatlara 1060 modelleri var.
HP OMEN 17-an003nt (2BU43EA)
Dell Alienware AW15-TN8B70D256W161N
Bu arada Sasu muydun?
Hocam buna 14000 tl diyor. Hem de eski nesil işlemci.
 
Masaüstü bilgisayar toplamakla bu modeli almak arasındayım.

MSI GE73 Raider RGB 8RF-210XTR

Laptop zorunlu değilse masaüstü toplamanızı öneririm. O bütçeye 1080Ti'lı çok sağlam bir sistem kurabilirsiniz. Zorunluysa bile 7-8 bin civarında bir sistem toplayıp artı olarak işinizi görecek bir laptop almanızı öneririm. Ben de aynı ikilemdeydim ve buna karar verdim. Çünkü laptoplar hem rahatlık açısından hem de ısınma problemleri yüzünden oyun konusunda masaüstünün yerini tutamıyor henüz malesef.
 
Bu kadar yüksek bütçeye illa laptop almak şart değil eğer alacaksanız bence sene sonuna doğru alın yeni nesil ekran kartları ile daha da ileriye gitmiş olacaktır laptoplar. Madem bu kadar yüksek bir bütçeniz var biraz sabredip hem yenil işlemcili ve ekran kartlı bir laptop alırsınız çıktığında. Olmadı 1070 modelleri ucuzlar :). Bana kalırsa biraz beklenmeli şu an fiyatları aşırı dengesiz durumda özelliklerin doların artmasıyla ürünlerin fiyatında çok artış var 9 bin lira bandında çok rahat 1070 laptop bulurken şimdi bulamıyoruz.
 
Yurtta kalıyorum 4 senedir ve ancak laptop aldım geçtiğimiz ay. O fiyat aralığı bende olcak yurt murt dinlemem masaüstü kurarım, geri kalan parayı da özel kargoya veririm paraları, zarar görmesin diye :D Bence laptop için o para çöpe gitmiş gibi bir şey olacak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı