10000 TL Her Şey Dahil Oyun Amaçlı Sistem Önerisi

o değil de 2000 TL monitör 500 TL klavye+mouse seçip de 1070 takmak...
2.500TL ve üstü sistemlerde genelde en pahalı parça monitör olur. Konu sahibi arkadaş hangi tür oyunlar oynar, e-spor dalında profesyonellik düşünüyor mu bu tarz şeylerin bilinmesi gerekir. Ayrıca zevkleri nedir? Harici bileşenler için takıntıları var mı(renk, uyumluluk vs.) klavye, mouse, kulaklığa ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyor. Bunların bilinmesi lazım ki bence klavye, mouse, kulaklık gibi bileşenleri bir oyuncunun kendisi belirlemesi gerekiyor. Mouse tutuş şekli, ellerini nasıl yatırdığı, koldan mı bilekten mi oynar bunu en iyi kendisi bileceği için bu tarz şeyler ön deneme yapılıp alınacak şeylerdir. Tavsiye alıp pişman olmayın sonradan.
 
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 7 yıldır içindeki bileşenlerin bile ne olduğunu bilmediğim bir bilgisayarla çile çekiyorum. Bana içinde klavyesinden faresine, monitöründen kulaklığına her şey dahil bir PC toplayabilir misiniz? Bütçe en fazla 1000 TL aşılabilir.

Amaç GTA 5 gibi oyunlarda 4K 60+ FPS alabilmek. Bunun için GTX 1080 Ti mı beklenmeli?
1080 Ti kesin değil sanırım.
 
10.000 bin tl sistem dediniz ve 1.000 tl aşabilirim dediniz 150 tl daha eklerseniz çok iyi bir sistem olur.

ya da işlemciyi i5 6600k ile değiştirin.
 

Dosya Ekleri

  • gg.JPG
    gg.JPG
    92,6 KB · Görüntüleme: 250
  • qq.JPG
    qq.JPG
    49,7 KB · Görüntüleme: 126
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı