10000 TL i7 7700K ile sistem toplama

Gökhan Raiser

Kilopat
Sistem toplama hakkın da hiç bir bilgim yok ve toplamaya çekiniyorum.
Bilgisayarcılar var her sokak köşesinde ancak güvenemiyorum.

Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir kullanma ancak herkes mesleğine göre bilgisine göre konuşur.
Benim Üniversitede okuduğum bölüm farklı mesleğim farklı.

Ben 10.000 TL'ye bir PC alıyorum ve karşımdaki şahıs benim malıma değer vermeden vereceğim ücrete saygısızca davranıp sert davranıyor içim acıyor.

Ben nerede bir sistem toplayabileceğim nereye kime güveneceğim bilmiyorum. Verdiğim paraya acıyorum bir sata kablosu nedir ki diye bilirsiniz ancak onun kablosuna bile para veriyorum.

İstanbul-Tekirdağ-Çorlu buralarda herhangi bir bildiğiniz iyi gerçekten saygıdeğer bir bilgisayarcı var mı?
Gerek format gerek PC toplama.

Türkiye'de düzgün bir toplama servisi bulamayacak mıyım?

Technopat'ı sürekli izliyorum takip ediyorum ancak dediğim gibi cesaret edemiyorum bilgim dışında olan bir şey ve yapacağım tek bir yanlış bağlantı ile verdiğim 10.000 TL'yi yakmak istemiyorum.
O yüzden yardım istiyorum varsa bu işin iş değil kendime yetecek kadar kendi sistemimi toplayacak kadar bilği verecek bir eğtim eğitmen varsa onu da önerebilirsiniz.
Bilginize muhtacım böyle kişilerden gına geldi canım acıyor artık.
İzlediğim videolarla benim yaptığım farklı oluyor farklı parçalar oluyor farklı zorluklar karşıma çıkıyor.

Herkese teşekkürler. Umarım ben de sonunda bir destek bulurum ve kendi kendime yetebilirim umarım.

Üst Seviye Oyun
AnakartMSI Z270M MortarASUS Prime Z270-A
İşlemciIntel Core i5-7600KIntel Core i7-7700K
Ekran KartıMSI GTX 1060 Gaming X 6GBGigabyte GTX 1070 G1 Gaming 8G
Ortak Bileşenler
BellekCorsair Vengeance Red 16GB Kit 3000 MHz CL15
DepolamaSeagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
SSDSamsung 850 EVO 250GB
KasaCooler Master MasterBox 5
Güç KaynağıCooler Master G650M 80PLUS
SoğutmaCooler Master Hyper 212 Evo
MonitörASUS 23.6″ VP247H – 1ms, 60HzPhilips 25” 258B6QJEB/00 – 2K, 5ms, 60Hz
Fiyat (KDV Dahil)6.625 TL8.925 TL
[TBODY] [/TBODY]

Sağ tarafı biraz değiştirerek kurmayı düşünüyorum 10.500 TL falan tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı