10000 TL klima önerisi

Memnunum hocam IFTTT ve Google asistan ile ses komutu ayarladım. Yatağımın hemen üstünde olduğu için otomatik modda fan sesi gece yatarken hafif rahatsız ediyor ancak gürültülü değil. Ancak karşılaştırma yapabileceğim başka bir ürün olmadığı için elimde diğer klimalara göre nasıldır bilemiyorum.

"Okay Google, AC on."
"Okay Google, AC off."
Cümlelerini günde en az 10-15 kere kullanıyorum. ^^
Araştırdığım kadarıyla tavsiye edilen bir ürün. Ben de siparişi geçtim hocam. İnşallah üzmez.
 
Baymak da kötü marka değil eskiden Türkiye'nin di sonra satıldı diye biliyorum.
Klimanın yorumlarına biraz baktım herkes klimanın çok sessiz olduğundan bahsetmiş ve genel anlamda memnunlar. İç motorunu kim yapıyor vs diye baktım direkt baymak üretiyor sanırım. Mesela kaira ile bunun arasında kalsam ben kaira tercih ederdim midea-daıkın güvencesi var. Ama Baymak'da alınmayacak bir model değil, alınır.

Hocam aynı durumdayım baymak elegant Plus kairadan şu an 1.5k daha pahalı ben bugün bayiden baymak siparişi geçtim fakat zaten 1 hafta içinde gelecek stok olmadığından iade edebilirim sıkıntı yok yani kaira daha iyi bir seçimmi olur?

Peki bütçeyi 15000-20000 TL civarlarına çıkarsam ne alabilirim 12000 BTU olarak? Sessizlik çok önemli.

Hocam sessizlik önemli demişsiniz birkaç post gördüm çok ses yapması hakkında rahatsız ediyor mu sesi?
 
Son düzenleme:
Hocam sessizlik önemli demişsiniz birkaç post gördüm çok ses yapması hakkında rahatsız ediyor mu sesi?
Sesi çok rahatsız etmiyor hocam, fan ayarları var düşük/orta/yüksek/otomatik diye.

Düşükte hiç rahatsız etmiyor.
Ortayı hiç denemedim.
Yüksekte gerçekten bayağı gürültülü ancak bu moda ihtiyacınız olmuyor, dışarıdan geldiğimde çok sıcakladığımda açıp 5 dakika sonra otomatik veya düşüğe alıyorum.
Otomatikte de aynı şekilde pek rahatsız etmiyor.

Bu arada benim önerim eğer ki 7/24 açık bırakacaksanız bir yerinizin tutulmaması için "sleep curve" modunu açmanızdır, bu modu keşfedene kadar uyurken kapalı kullanıyordum artık uyurken açık bırakabiliyorum gerçekten. Açmadığınız takdirde gerçekten çok soğutuyor odayı.
 

Geri
Yukarı