1- Olmadı gider mağazadan alırım direk.
2- Hocam yıllardır beklemişim zaten artık alıştım beklemeye. Sorunsuz render versinde süresi çok mühim değil. 1-2 saat daha beklerim. Ama yok eğer %20 atıyorum 1-2 fark ediyorsa o da çok olur tabii. Elektrik gider bir şey olur falan.
3- Neden asla ASUS almazdınız? Daha önce çok mu bozuldu? Yani sonuçta laptop gibi değil ya PC'ler. Sabit kasada duruyorlar falan. Pek bir şey olacağını sanmam. Ama yok voltajdan vs. Zamanla bozuluyorsa MSI seçerim tabii.
4- Geldik en önemli ve elimi koumu bağlayan bir türlü sipaiş veremememe sebep olan konuya.
hangi fan bu kasa ve anakartla uyumlu olur? Bunu nasıl anlarım internetten bakarak? Mağazaya sorsam uyumlu mu diye pek güvenilir gelmez bana. Çünkü çok uyumlu dedikleri şeyler uyumsuz çıktı zamanında. Sıf satmak için tabii abi ne demek abii hiiiç bir şey olmaz Fırat bu abii muhabbeti yapıyorlar.
size zahmet şu sisteme hangi fanları alırdınız sessiz ve ısınmayı önleyecek? Hemen sipariş verecem yetti gayri. Dolar iyice uçmadan.
16 GB 3D tasarım veya 1080P render için düşük değil mi hocam? Haa ileride arttır diyorsan o başka.
arttırmak için anakartı uygun mu peki? Zaten bu alacağım sistem büyük ihtimalle 2 yıl sonra eski olacak. Yeni nesil soketler vs geliyormuş. :/
Bu arada F/P nedir? Fiyat performans mı yoksa? Baktım da evet öyleymiş
.
@ Frequency5GHz
Haa bir de hocam. Benim yazdığım
"
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 580 8 GB OC
256 Bit GDDR5 (DX12) PCI-e 3.0 ekran kartı 11265-05-20G bellek hızı:
8000MHz çekirdek hızı:
1366MHz " fiyat:
1.547, 15 TL (Hepsiburada)
Özellikler ve fiyatı
"INNO 3D 1660S"den çok daha iyi. INNO yerine bunu alayım mı? O zaman toplamda 7.500 TL'lere iniyor. Geriye kalanla da fanları vs alırım. LG akıllı TV'yi de monütör yapacam zaten.