BilgisiZz
Centipat
Benim hatam yanlış linki attım.Hocam benim eklemiş olduğum laptopta 1660 Ti bulunuyor sizin eklemiş olduğunuz laptopta 1650 Ti bulunuyor, pek anlamıyorum, hangi laptop daha iyi?
Benim hatam yanlış linki attım.Hocam benim eklemiş olduğum laptopta 1660 Ti bulunuyor sizin eklemiş olduğunuz laptopta 1650 Ti bulunuyor, pek anlamıyorum, hangi laptop daha iyi?
Asus Tuf A serisi ısınma sorunlu bir model. Biraz fiyat yükseltip şu modele bakmanızı öneririm;
![]()
ASUS FX516PE-HN004T/Core I5-11300H/8GB RAM/512GB SSD/RTX3050TI 4GB/15.6"/WIN10 Gaming Laptop
FX516PE DOMINATOR PLAT RGB DDR4 3600MHN10www.mediamarkt.com.tr
Hocam şimdi kullanımım işlemci ağırlıklı olacağı için Ryzen 7 4800H daha mantıklı geldi banaAttığınız cihaz ısınma sorunlu, tavsiye etmiyorum.
Bütçenizi 10.500 TL'ye çıkarabilecekseniz buna bakabilirsiniz. 8 GB Ram eklemek şart, şimdi eklemeseniz bile ileride eklemelisiniz.![]()
ASUS FX516PE-HN004T/Core I5-11300H/8GB RAM/512GB SSD/RTX3050TI 4GB/15.6"/WIN10 Gaming Laptop
FX516PE DOMINATOR PLAT RGB DDR4 3600MHN10www.mediamarkt.com.tr
oyun odaklı değil miHocam şimdi kullanımım işlemci ağırlıklı olacağı için Ryzen 7 4800H daha mantıklı geldi bana
Hocam anlamıyorsunuz galiba, o model ısınma sorunlu. A serilerinin tümü için geçerli. Fx serisinde ısınma sorunu bulunmamakta. Ayrıca ekran kartı bakımından Rtx 3050ti bir tık daha iyi.Hocam şimdi kullanımım işlemci ağırlıklı olacağı için Ryzen 7 4800H daha mantıklı geldi bana
O zaman şu cihazlara bakabilirsiniz.Hocam şimdi kullanımım işlemci ağırlıklı olacağı için Ryzen 7 4800H daha mantıklı geldi bana
Hocam demek istediğinizi anladım. Ama benim de demek istediğim şu, odak noktası işlemci benim için, i5 11300H ile Ryzen 7 4800H arasında dağlar kadar fark var. Evet RTX 3050Ti daha iyi fakat dediğim gibi odak noktası işlemci. İlla paylaştığım Asus TUF modelini alacağım diye bir kural yok zaten, öneri istemek için paylaştığım bir konuydu. @449784 hocam sağolsun çok yardımcı olmuştu ama bütçemi arttırdığım için tekrar konu açma gereksinimi duydum. Dediğim gibi yani odak noktası işlemci, kullanım amacımda şu; oyun oynamayacağım, tarayıcı üzerinden işlerim var, bir de render alacağım çoğu zaman.Hocam anlamıyorsunuz galiba, o model ısınma sorunlu. A serilerinin tümü için geçerli. Fx serisinde ısınma sorunu bulunmamakta. Ayrıca ekran kartı bakımından Rtx 3050ti bir tık daha iyi.
Render alırken o kasa alev alır heralde. İlla güçlü bir işlemcim olsun diyorsanız;Hocam demek istediğinizi anladım. Ama benim de demek istediğim şu, odak noktası işlemci benim için, i5 11300H ile Ryzen 7 4800H arasında dağlar kadar fark var. Evet RTX 3050Ti daha iyi fakat dediğim gibi odak noktası işlemci. İlla paylaştığım Asus TUF modelini alacağım diye bir kural yok zaten, öneri istemek için paylaştığım bir konuydu. @449784 hocam sağolsun çok yardımcı olmuştu ama bütçemi arttırdığım için tekrar konu açma gereksinimi duydum. Dediğim gibi yani odak noktası işlemci, kullanım amacımda şu; oyun oynamayacağım, tarayıcı üzerinden işlerim var, bir de render alacağım çoğu zaman.
Hocam aslında Lenovo laptop ilgimi çekti, işime yarar mı sizce?O zaman şu cihazlara bakabilirsiniz.
![]()
LENOVO Gaming 3 82ey00mjtx Ryzen7 4800h 16gb 512ssd Gtx1650ti 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LENOVO Gaming 3 82ey00mjtx Ryzen7 4800h 16gb 512ssd Gtx1650ti 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Tabii ekran kartından ödün vermeniz gerek. Attığınız cihazdan uzak durun ısınma sorunu var.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.