Teşekkürler baya güzel olmuş. Sadece bu Galax markasını pek bilmiyorum yani. Onun yerine MSI'nın gaming ekran kartını koysak içim daha rahat edebilir doğrusu. Aralarındaki performans farkı nasıl acaba?
Sonuçta GPU aynı GPU. Arada sıcaklık ve 3 4 FPS oynayabilir. Galax iyi bir markadır. Sadece ülkemizde tanınmıyor fazla. O modeli de tercih edilebilecek bir modeldir.
Sonuçta GPU aynı GPU. Arada sıcaklık ve 3 4 FPS oynayabilir. Galax iyi bir markadır. Sadece ülkemizde tanınmıyor fazla. O modeli de tercih edilebilecek bir modeldir.
Haklsınız. Forumda biraz araştırma yapınca herkes güzel diyor. Ancak dediğiniz gibi Türkiye'de pek bilindik bir marka değil. Bir sıkıntı çıkma ihtimaline karşın daha bilindik, daha kolay servisine ulaşabileceğim bir kart olmasını tercih ederim. Aklımda hep MSI'ın gtx 1080 gaming modeli vardı. Bu sistem için onu kullansam olur mu acaba. Almışken içime sinsin yani bildiğim bir şey olsun isterim.
Haklsınız. Forumda biraz araştırma yapınca herkes güzel diyor. Ancak dediğiniz gibi Türkiye'de pek bilindik bir marka değil. Bir sıkıntı çıkma ihtimaline karşın daha bilindik, daha kolay servisine ulaşabileceğim bir kart olmasını tercih ederim. Aklımda hep MSI'ın gtx 1080 gaming modeli vardı. Bu sistem için onu kullansam olur mu acaba. Almışken içime sinsin yani bildiğim bir şey olsun isterim.
Ben şu ana kadar gerek MSI anakart gerek MSI ekran kartı kullandım ve beni üzmedi. Sizi de üzmeyecektir. Ha bu Galax modelinin kötü olduğunu ortaya çıkarmıyor ama illa MSI diyorsan alabilirsin. Sonuçta sistemi sen kullanacaksın.
Ben şu ana kadar gerek MSI anakart gerek MSI ekran kartı kullandım ve beni üzmedi. Sizi de üzmeyecektir. Ha bu Galax modelinin kötü olduğunu ortaya çıkarmıyor ama illa MSI diyorsan alabilirsin. Sonuçta sistemi sen kullanacaksın.
Tabi ki kötü değil. Sadece Türkiye'de pek bilinen bir marka olmadığı için olumsuz baktım. Arkadaşın tavsiye ettiği sistem hakkında görüşleriniz nelerdir acaba? Ve MSI Gtx 1080 Gaming koysam Galax yerine bir sıkıntı olmaz sanırım o sistemde değil mi?
Evet ilerde yıllar sonra ikinci bir ekran kartına ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum. Uzun zaman yeni bir bilgisayar toplama düşüncem yok. O yüzden PSU öyle istemiştim. Monitör olarak bunu (Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Fiyatı) düşünüyorum. G-sync de var. Yukardakine çok benzer bir model. Cooler Master Masterbox 5'i düşünüyorum. Anakartı da gaming pro olarak düşünüyorum. Ne kadar montaj işini bilsem de çok fazla tecrübem yok. Bu sistemi birleştirmem kolay olur mu sizce. Ve hangi siteden alışveriş yapmamı önerirsiniz. Güvenilir ve uygun bir site olarak. Ve eğer montajı biraz zor olursa siteden montaj yaptırsam hangi siteyi tercih etmeliyim?
Doğrudur. Üst tarafta ekran ve diğerleri hakkında düşüncelerimi paylaştım onlara ne dersiniz? Site önerisi ve toplama olayı hakkında kısa bişey yazdım. Acaba sizin düşünceniz nedir?
Bu sıralar stok sorunu var, tek bir yerden toplamak mümkün olmuyor pek. O kadar zor bir şey değil, sizde toplayabilirsiniz. Bekleyebilirseniz 1 ay fiyatlar inebilir.
Bu sıralar stok sorunu var, tek bir yerden toplamak mümkün olmuyor pek. O kadar zor bir şey değil, sizde toplayabilirsiniz. Bekleyebilirseniz 1 ay fiyatlar inebilir.
Tekrar merhaba beyler. Verdiğiniz tavsiyeler sayesinde bu sistemi topladım. Sipariş vermeyi düşünüyorum kısa zamanda. Son olarak öneriniz var mı? İşte şu daha iyi olur gibi. V eya sıkıntı çıkaracak bir parça var mı uyum bakımından?
Tekrar merhaba beyler. Verdiğiniz tavsiyeler sayesinde bu sistemi topladım. Sipariş vermeyi düşünüyorum kısa zamanda. Son olarak öneriniz var mı? İşte şu daha iyi olur gibi. Veya sıkıntı çıkaracak bir parça var mı uyum bakımından?