10000 TL monitör önerisi

metehansrca

Decapat
Daha fazla  
9800x3D işlemci.
5080 ekran kartı.

1920x1080 monitörüm var fakat Pcbuilds'te darboğaz gösteriyor.

2K monitör önerisi alabilir miyim?
Tercihim 24-27 inç.

Ürünlerin siparişini yeni geçtim hocam tam bilgim yok o konuda bütçeme uygun var mı bakmadım da açıkçası kontrol edeceğim 4K monitör için. Sizlerin önerisi var mıdır acaba?

Bu donanım ile 2K monitör kullanırsanız darboğaz oluşur bilgisayar dengesizleşir bu bütçeye zor ama 15-20 bin TL arasında güzel modeller var.

9800x3D işlemci.
5080 ekran kartı.

1920x1080 monitörüm var fakat Pcbuilds'te darboğaz gösteriyor.

2K monitör önerisi alabilir miyim?
Tercihim 24-27 inç.
PCBuild gibi sitelerde darboğaz ölçmeyin. Forumda da zaten yasaklılar.
Darboğaz çok yapmaz ama RTX 5080'nin hakkı 1440P, 4K hiç bakmayın derim.

Elimizde bu var:

G65B'e para yetmezse iyidir.

Bu donanım ile 2K monitör kullanırsanız darboğaz oluşur bilgisayar dengesizleşir bu bütçeye zor ama 15-20 bin TL arasında güzel modeller var.
Gayette besliyor 9800X3D:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
PCBuild gibi sitelerde darboğaz ölçmeyin. Forumda da zaten yasaklılar.
Darboğaz çok yapmaz ama RTX 5080'nin hakkı 1440P, 4K hiç bakmayın derim.

Elimizde bu var:

Gayette besliyor 9800X3D:

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütçemi g65b için zorlayacağım olmazsa sizlerin önerisini satın alacağım çok sağolun 🙏🏼

Pcbuild gibi sitelerde darboğaz ölçmeyin. forumda da zaten yasaklılar.
Darboğaz çok yapmaz ama RTX 5080'nin hakkı 1440p, 4K hiç bakmayın derim.

Elimizde bu var:

Gayet de besliyor 9800x3D:

Bu kart 4K için tasarlanmış 2K'da kullanmak yazık olur ama nasıl uygun görürseniz ben sadece fikir sunuyorum 😊

Bu kart 4K için tasarlanmış 2K'da kullanmak yazık olur ama nasıl uygun görürseniz ben sadece fikir sunuyorum 😊
"Darboğaz oluşur." gibi yalan bilgi de vermeniz hoş değil ama. Videolara baktığım zamanda grafikleri kökleyince GPU ağırlıklı güncel oyunlarda gene 60-90FPS aralıkların geziniyor. (Native/DLAA)
4K için biraz dengesiz durum. DLSS ve MFG kullanmaması durumunda tabi. Yeni çıkacak oyunlarla durum nereye gider bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı