10000 TL PC toplama önerisi

Bütçe
10000
Monitör dahil degil ucuz monitörle idare edecegim demek istemis diye anladim ben. Monitör dahil ise 2060S alinir bu butceye.
Aynen öyle demiştim. Kötü birşey alacağıma 1 sene kadar ucuz birşeyle idare edip sonra iyi birşey alsam diye düşünüyordum. Şuan için önemli olan donanımın iyi olması bütçeyi de çok aşamam monitörü sonradan da alabilirim iyi birşey

2070S gibi bir kart ile 1 sene 500 liralık monitörle zorlanırsınız bence. Monitör dahil 10K toplayıp ileride istediğiniz bir parçayı satıp yükseltmek daha mantıklı sanki.

Daha araştırıyorum kasım'da çok indirim oluyormuş %75'e kadar olur mu? O Zaman'a kadar bir fikir oluşsun sonra laptopu satıp üzerine koyup öyle toplamayı düşünüyorum.

Daha araştırıyorum kasım'da çok indirim oluyormuş %75'e kadar olur mu? O Zaman'a kadar bir fikir oluşsun sonra laptopu satıp üzerine koyup öyle toplamayı düşünüyorum.

O zaman piyasa inanılmaz değişecek RTX 3000'ler çıkmış olacak zaten şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz.

O zaman piyasa inanılmaz değişecek RTX 3000'ler çıkmış olacak zaten şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz.
Benim bütçem 3000 e yetmez zaten 2070 80 falan baya düşer mi dersin kasım 26 da indirimler oluyor diyorlar ozamana kadar beklemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı