10000 TL sistem toplama

Sistem güzel hocam. Evet kasa Spec Delta RGB yapılmalı. Yalnız SSD olarak WD Green önermiyorum artık. Sorun yaşayanlar var hocam kronik sorunlu değil ama sıkıntılı bir SSD. Onun yerine M.2 SSD'ler tercih edilmeli. Sağlığı hızlı düşüyor. Onun dışında güzel.
Sağolun hocam.
Hocam sorması ayıp, 10.000 TL bütçe ile 480GB SSD ve R5 3500X birazcık düşük kalmaz mı?
SSD'yi A400 yapın sonra satarsınız indirimden SSD alabilirsiniz.

Hocam kasa kötü, PSU da kötü sanırım.
Elinizde olan monitörü 2.monitör olarak kullanılabilir. Bu bütçeye sağlam bir 144 Hz ve RTX 2060 toplanır ama isterseniz 2070 Super ve 2K için zorlanır.
Hocam ben 4K, 2K oynamam. Bana 1080P yeter.

Evet, soğutması ve tasarımı çok güzel olan bir model. Bekleyebilirim diyorsa parasını döviz yaptırıp 3060 Ti alabilir ama bu sistem de gayet iyi bu fiyata.

Evet. SSD olarak bu sistemi alicaksaniz 860 Evo secebilirsiniz. Bir de yanina HDD olarak biraz sesli ama performansli olan Seagate 1TBya da sessiz ve Seagate'den performans olarak bir tik dusuk olan WD Blue secebilirsiniz :). Kasa olarak da Spec Delta RGB :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı