10000 TL sistem toplama

Bu gün nedense çoğu parçada indirim var

2X

İsterseniz işlemciyi R5 3600 yaparsınız ama stok soğutucusu ve benim tercihim R7'de.

Toplam:8724.

Kalan parayla monitör ya da sıvı soğutma alabilirsiniz.

En azından alabilirseniz ekran kartı ve anakart alın.

Neye göre öneriyorsunuz acaba bu sistemleri?

1080P'de oynayacaksın ama GTX kartlara yönelmeni önermiyorum. DLSS 2.0 ve Ray Tracing özellikleri tam verimde kullanmak isteyeceğini düşünüyorum. İndirim günleri yakında RTX 2070 R5 3600 bir sistem düşünülebilir.

Ben AMD kartları daha çok seviyordum son yıla kadar ama RTX Voice NVIDIA Studio gibi yazılımlar çıktıkça kart seçiminin sadece FPS odaklı yapılmasından uzaklaşıyoruz.

Sisteminizi alırken yeni seri CPU ve GPU'ların daha pahalıya geleceğini unutmayın.

Hocam PSU kotu almanizi onermem. Corsair'in kronik sikintili olan CV 2017 serisinin icinin aynisi var. Yani alinmaz. Islemci olarak da 2700X biraz dusuk kalmis. Onun yerine daha iyi olan 3600 tercih edilebilir. Ama fiyati ucmus durumda ama sansliyizki indirim gunleri var .

R5 3600 Kullanıyorum stok fanıyla beraber sıkıntım yok. R5 3600 Hem daha ucuz hem daha güçlü bir işlemci.

Şimdiden hayırlı olsun diyorum, bu arada Spec Delta soğutma konusunda gayet başarılı fakat birkaç eksisini belirtmek isterim kullanıcısı olarak; toz filtresi yok, tozlanma oluyor bunu göz önünde bulundur, fanlar 3 pinli PWM olduğu için hızları kontrol edilemiyor, tabi son hızda döndükleri için de biraz ses çıkartıyorlar, son ve belki de en çok sıkıntı çıkartacak olan eksisi kablolama alanı dar, zorlanırsın. Bunları göz önünde bulundurmanı isterim.
10.000 TL vermişken iyi olsun istersin, ben de memnun olmanı isterim, tabi kasa fiyatına göre gayet iyi, hava akışı da gayet yeterlidir, elimdeki ürünlerin de zaman bulursam incelemesini yapacağım.

Hiç bir oyunu 1080P de tatma fırsatım olmadı. O yüzden bu soruyu cevaplayamayacağım.

Bende öyle dedim hocam
2. el yazacaktım hocam yanlış olmuş Mesela ben de rengi sararmış kare bir monitör var. O bile baya işe yarıyor.

Ben olsam bu bilgisayar hem iş hem oyunda kullanacaksam işlemcim R7 2700X olmalı. PSU bilmiyorum hiç kötüsünü duymadım ama isterse başka PSU alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…