10000 TL sistem toplama

Herkes Spec Delta demiş kasa için. Sharkoon TG5'e de bakabilirsiniz. Ben 500 civarına almıştım fan sesi çok az hava sirkülasyonu gayet güzel. Şu anda 700TL bulunabilir gibi gözüküyor.

Önerim bu yönde olur. 5700XT yerine 2070 de tercih edilebilir. En azından düz 2060 önerenlerden iyidir.
@Kayseri Mantısı Gülünecek bir şey mi yaptım? Yaptım da ben mi farkında değilim?

8884 TL tutuyor bu sistem. İndirimlerden dolayı fiyat biraz daha uygun alacağınız zaman etiket atın bir daha toplayayım.

https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.5 2 tane

Ben olsam bu bilgisayar hem iş hem oyunda kullanacaksam işlemcim R7 2700X olmalı. PSU bilmiyorum hiç kötüsünü duymadım ama isterse başka PSU alabilir.

Ryzen 7 2700X Zen mimarisi ile gelistirilirken Ryzen 5 3600 Zen 2 ile uretiliyor. 2700X Max 2933MHz RAM desteklerken 3600 ise 3200 destekliyor. Tekli cekirdekte 3600 geciyor ama coklu cekirdekte bir bilgim yok. Benim fikrim 3600 tercih edilmeli. Tasarim konusunda ciddi bir fark olacagini dusunmuyorum .

@Hangottom dediklerin doğru ama 2700X'de istekleri için gayet yeterli ve üzmeyecek derecede, hangisini ucuza bulursa almalı bence.

Aynen hocam zaten 2700X'de asla uzmeyecek bir islemci. Ben sadece arasindaki farklari anlattim bir de 3600 7nm iken 2700X 12nm. Yani benim tercihim 3600 olurdu. Ozellikler goz onunde bulundurarak falan.

Pahalı olan diyip baktım

@BerkeP Gülünecek bir şey mi yaptım? Yaptım da ben mi farkında değilim?
Yaptığın göndermeye güldüm.

Ayrıca Vengeance LPX bellekleri tavsiye etmem, çipleri kötü oluyor. SSD olarak da sırf Samsung diye o SSD'ye o kadar para vermek saçma bence. O anakart erine B450 Gaming Plus Max tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…