10000 TL sistem toplama

Daha iyisi toplanır.

@PanzerTR @246941 @Kayseri Mantısı

Toplam 12.146 TL.

Toplam 12.103 TL
Usta bu AMD sistemin dar boğaz yapma şansı var mı bide ekran kartı 3.60 yerine benim attığım 3.80 tercih edilir mi ?

Usta bu AMD sistemin darboğaz yapma şansı var mı bir de ekran kartı 3.60 yerine benim attığım 3.80 tercih edilir mi?

İki sistem de 2K çözünürlükte oynadığınız sürece büyük bir darboğaz yaşatmaz, ekran kartı konusunda RTX 3070 (benim attığım) RTX 2070 Super'den çok daha fazla FPS veriyor.

Attığınız sistem attığım 3070 sistemden daha kötü, ve kart ikinci el, bu yüzden.

İki sistem de 2K çözünürlükte oynadığınız sürece büyük bir darboğaz yaşatmaz, ekran kartı konusunda RTX 3070 (benim attığım) RTX 2070 Super'den çok daha fazla FPS veriyor.

Attığınız sistem attığım 3070 sistemden daha kötü, ve kart ikinci el, bu yüzden.
parçaları ayrı ayrı toplamak değil de böyle hazır bir sistem var mı önerebileceğin toplanmış hazır satılan sinerji vb. sitelerde

Parçaları ayrı ayrı toplamak değil de böyle hazır bir sistem var mı önerebileceğin toplanmış hazır satılan sinerji vb. sitelerde.

Farklı sitelerden almak en mantıklısı, böyle bir hazır sistem bu fiyata maalesef yok, bu arada attığım sistemdeki ekran kartı için son 3 stok kaldı, ve fiyatı çok uygun, onu şimdiden alın.
Videoları izleyip kendiniz birleştirebilirsiniz, veya bir bilgisayarcıya (yanında durup) toplatabilirsiniz.

Bu modelin özellikleri:

Yukarıdaki arkadaşlar 2070 Super gibi kartlar önermiş, attığım sistem bütçenizde alabileceğiniz en iyi sistemlerden biri.

Farklı sitelerden almak en mantıklısı, böyle bir hazır sistem bu fiyata maalesef yok, bu arada attığım sistemdeki ekran kartı için son 3 stok kaldı, ve fiyatı çok uygun, onu şimdiden alın.
Videoları izleyip kendiniz birleştirebilirsiniz, veya bir bilgisayarcıya (yanında durup) toplatabilirsiniz.

Bu modelin özellikleri:

Yukarıdaki arkadaşlar 2070 Super gibi kartlar önermiş, attığım sistem bütçenizde alabileceğiniz en iyi sistemlerden biri.
Elimde nakit para bulunmadığı taksitle alıyorum o açıdan PC toplamasını hiç bilmiyorum taksit ve PC hazır geleceği için sistem önerisi istedim yoksa teşekkürler, hazır sistemle alakalı yardımcı olabilir misiniz ?

Elimde nakit para bulunmadığı taksitle alıyorum o açıdan PC toplamasını hiç bilmiyorum taksit ve PC hazır geleceği için sistem önerisi istedim yoksa teşekkürler, hazır sistemle alakalı yardımcı olabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı