10000 TL sistem toplama

Bütçe
10000

Diyar13

Femtopat
Daha fazla  
10000TL PC dizer misiniz? Monitörü yazmayın ve ekran kartımız şu olacak.
Gigabyte GeForce RTX 2070 Gaming OC 8 GB GDDR şimdiden yardım ettiğiniz için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GeForce RTX 2070 Gaming OC 8 GB GDDR şimdiden yardım ettiğiniz için sağ olun.
2070'i eğer aldıysanız iade etme gibi bir şansınız var mı, çünkü 10000TL sadece işlemci RAM vb. olacak sisteme 2070 yakışmaz.

Nvidia ocak ayınca 3050, 3050ti ve 3060 kartlarını piyasaya sürücek, 2070 almak için bu kadar acele etme

itopya ve amazonda yılbaşından dolayı çok ciddi indirimler var, yarın son gün bitmeden değerlendir derim

Son düzenleme:
Screenshot Ekran kartı hariç 6500 tl ye şunu alabilirsin 3050ti veya 3060 ocak ayında satışa geliceği söyleniyor ekran kartı olarak da 2 sinden birini düşünebilirsin. Bu attığım listedeki fiyatlar (işlemci hariç) hepsi yıl sonu indiriminden dolayı bu kadar ucuz yani yarın fiyatlar artıcak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı